ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

 

Σε όποια ταινία έπαιζε γινόταν επιτυχία. Ότι φόραγε γινόταν μόδα. Όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές λύσσαγαν να φορέσει δημιουργίες τους. Όλα τα μεγάλα περιοδικά την ήθελαν στο εξώφυλλο τους.

Η Audrey Hepburn ήταν και παραμένει μύθος. Το Αμερικάνικο Ινστιτούτο κινηματογράφου την κατέταξε Τρίτη στην λίστα των μεγαλύτερων γυναικών σταρ όλων των εποχών και είναι από τις πολύ λίγες ηθοποιούς που έχει κερδίσει όλα τα μεγάλα βραβεία στον 20ο αιώνα. Η Audrey Hepburn γεννήθηκε σαν Audrey Kathleen Ruston στο Βέλγιο από πατέρα Ιρλανδό τραπεζίτη και μητέρα μια πρώην Βαρόνη, την Ella van Heemstra, μια Ολλανδέζα αριστοκράτισσα που ήταν κόρη ενός πρώην κυβερνήτη της Ολλανδικής Γουιάνα.

Ταυρίνα με τα όλα της (4 Μαΐου 1929) έζησε ταραχώδη παιδική ηλικία –όπως ανέφερε η ίδια αυτή η περίοδος ήταν η πιο τραυματική της ζωής της- μια και ο πατέρας της ήταν οπαδός του Χίτλερ και μέλος της φασιστικής οργάνωσης της Μεγάλης Βρετανίας. Οι γονείς της χώρισαν, η Audrey ακολούθησε την μητέρα της, η οποία την έγραψε στο Ωδείο του Άρνεμ για να σπουδάσει χορό, όπου εξελίχθηκε σε πολύ καλή μπαλαρίνα. Μυστικά χόρευε σε συγκεντρώσεις για να μαζέψει χρήματα για την ολλανδική αντίσταση…..

Διαβάστε τα πάντα γι’ αυτήν την συναρπαστική γυναίκα στο www.nikosonline.gr