ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ

 

Λένε ότι με τα βίας είναι 1.68, και μπορώ να το διαβεβαιώσω μιας και τον έχω δει στο μισό μέτρο, αλλά ο.κ. μπορεί να μην έχει μπόι, όμως τέτοια μορφή σπάνια περνάει από τις κινηματογραφικές οθόνες. Τέτοιας γκάμας ηθοποιός είναι δύσκολο να βρεθεί. Και παίζει συνέχεια και στο θέατρο. Γι’ αυτό και λέει: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν είμαι σταρ. Οι σταρ μένουν στο Hollywoodκαι έχουν πισίνες σε σχήμα καρδιάς».

«Έχει μέσα του τη φωτιά των μεγάλων ηθοποιών», είπε μια φορά ο δάσκαλος του μικρού Αλφρεντ στη μητέρα του. Την ενθάρρυνε μάλιστα να αφήσει τον μικροκαμωμένο μαθητή του να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το θέατρο. Ο «Sunny», όπως ήταν το χαϊδευτικό του, από τριών ετών αποστήθιζε διαλόγους από ταινίες. Ξεσήκωνε ολόκληρες σκηνές και τις επαναλάμβανε ακόμη και όταν δεν είχε κοινό μπροστά του. Είχε πάρει στα σοβαρά ό,τι έκανε, σε σημείο που τσαντιζόταν όταν οι άλλοι τον περιγελούσαν.

Ο Αλφρέντο Τζέημς "Αλ" Πατσίνο, Ταύρος στο ζώδιο (γεννημένος στις 25 Απριλίου του 1940) είναι Αμερικανός ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, καθώς ερμήνευσε μερικούς από τους πιο αξιομνημόνευτους ρόλους στην ιστορία του σύγχρονου κινηματογράφου.

Δείτε τη συνέχεια στο nikosonline.gr