ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΡΘΕ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

 

Σχεδόν από το πουθενά, και έγινε πρωτοσέλιδο παρακαλώ! Ένα όμορφο, παιχνιδιάρικο πλάσμα που κέρδισε και τους πιο δύσπιστους θεατές σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ και μία θέση σε ελληνικά και ξένα media.

Το κορίτσι μας λέγεται Έλλη Τρίγγου, είναι από την Πάτρα, 25 χρόνων, κόρη αρτοποιού και πέτυχε ένα εντυπωσιακό κινηματογραφικό ντεμπούτο στο σέξι ψυχολογικό θρίλερ που μυρίζει καλοκαίρι, “Sunntan”. Η Έλλη έχει 2 αδέλφια, βρίσκεται στο 3ο έτος της σχολής του Εθνικού θεάτρου και σύμφωνα με δηλώσεις της, έχει όλη την οικογένεια στο πλάι της ό,τι και αν κάνει.

Πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής επιτυχίας Suntan, είναι η κοπέλα που με την παρέα της πάει διακοπές στην Αντίπαρο και κάνει άνω κάτω τη ζωή του μεσήλικα Μάκη Παπαδημητρίου. Ο σκηνοθέτης Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, την επέλεξε ανάμεσα από 300 κορίτσια και ο πήχης για τη νεαρή, πολλά υποσχόμενη ηθοποιό, έχει ανέβη ψηλά. Η ίδια όμως δεν «μασάει»: «Οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις δεν τελειώνουν ποτέ, ευτυχώς!» λέει, και μοιάζει να το εννοεί. Η ηρωίδα που υποδύεται της μοιάζει: «Η Άννα πιστεύει πως όλα είναι δυνατά, όπως κι εγώ. Ανυπομονεί, όπως κι εγώ. Δεν ανέχεται εισβολείς. Ούτε κι εγώ».

Στην ταινία είναι η νέα, ξέγνοιαστη, τολμηρή και επιρρεπής, όπως οι συνομήλικοί της, σε κάθε λογής καλοκαιρινή ασωτία.

Διαβάστε τη συνέχεια, δείτε και το βίντεο στο nikosonline.gr