ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ BODYBUILDER!

 

Δεν θα το πιστεύετε, όπως δεν το πίστευα κι εγώ όταν έβλεπα τις φωτογραφίες που μάζευα για να φτιάξω αυτό το άρθρο. Μπορεί σήμερα να είναι 86 χρόνων, όμως κάποτε υπήρξε κι αυτός παιδί!

Ο Sir Τόμας Σον Κόνερι (Thomas Sean Connery) γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου του 1930 στην Σκωτία και είναι πολυβραβευμένος ηθοποιός, πασίγνωστος σαν ο πρώτος επίσημος ηθοποιός που υποδύθηκε τον James Bond. Πρωταγωνίστησε σε επτά συνολικά ταινίες Μποντ. Κατέχει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, ανάμεσά τους:Oscar, Golden Clobe, ΒAFTA κ.α. Τον Ιούλιο του 2000 η Βασίλισσα Ελισάβετ τον έχρισε ιππότη- οπότε πήρε και τον τίτλο του Sir.

Γεννήθηκε στο Φάουντενμπριτζ (Fountainbridge) στο Εδιμβούργο σε οικογένεια της εργατικής τάξης και ο ίδιος υποστηρίζει ότι τον αποκαλούσαν Σον (με το μεσαίο του όνομα), πολύ πριν γίνει ηθοποιός. Το πρώτο του επάγγελμα ήταν γαλατάς στο Εδιμβούργο. Ακολούθως κατατάχθηκε στο Βασιλικό Ναυτικό, αλλά απολύθηκε λόγω προβλημάτων υγείας και επέστρεψε στην παλιά του δουλειά κάνοντας διάφορες εργασίες όπως οδηγός λεωφορείου, εργάτης, μοντέλο για το κολλέγιο Καλών Τεχνών του Εδιμβούργου, στιλβωτής φέρετρων, κομπάρσος στο θέατρο και body builder.

Ο Μίνος Βολανάκης ήταν αυτός που τον ανακάλυψε πρώτος και τον βοήθησε να κάνει τα πρώτα του βήματα…..

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε σπάνιες φωτογραφίες στο nikosonline.gr