Η ΝΥΜΦΟΜΑΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

 

Λένε ότι πέθανε από κολπική αιμορραγία ενώ έκανε σεξ με ένα άλογο! Τραβηγμένο, υπερβολικό και kinky, αλλά μήπως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Το σίγουρο πάντως είναι ότι είχε ορδές από εραστές και μάλιστα προτιμούσε τους εξαιρετικά προικισμένους.

Αυτοκράτειρα ήταν, Τσαρίνα ήταν και ότι ήθελε έκανε. Ήταν μελαχρινή μέσου ύψους, πανέξυπνη, με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, μορφωμένη και με ταλέντο στην πολιτική. Λάτρευε το σεξ, είχε πολλούς εραστές και κατά την διάρκεια της ζωής της απέκτησε δύο γιούς και μια κόρη που πέθανε σε βρεφική ηλικία. Κυρίες και κύριοι η αυτοκράτειρα της Ρωσίας, Αικατερίνη η Β΄, ή αλλιώς η Μεγάλη Αικατερίνη.

Η Αικατερίνη Β΄ της Ρωσίας, η επονομαζόμενη «Μεγάλη» γεννήθηκε στις 2 Μαϊου 1729 (Ταυρίνα) και πέθανε στις 17 Νοεμβρίου του 1796. Ήταν, γερμανικής καταγωγής και η πολιτική της, ανάμεσα στα άλλα, συνδέθηκε στενά και με την «ατυχή» αναγέννηση του ελληνικού κράτους.

Γεννήθηκε στο Στέτιν της Πρωσίας και το πραγματικό της όνομα ήταν Σοφία Αυγούστα Φρειδερίκη. Ήταν πριγκίπισσα του Άνχαλτ-Τσέρμπστ και ο πατέρας της, ο Χριστιάνος Αύγουστος, υπηρετούσε στο πρωσικό ιππικό ως φρούραρχος. Η εκπαίδευση της ήταν αρκετά καλή, παρακολουθώντας μαθήματα κατ´ οίκον. Το 1744, σε ηλικία 15 χρονών, προσκλήθηκε από την Ρωσίδα Αυτοκράτειρα Ελισάβετ στην Αγία Πετρούπολη με σκοπό να νυμφευθεί τον διάδοχο του ρωσικού θρόνου Πέτρο Φιοντόροβιτς του Χολστάιν. Αμέσως άρχισε την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας με τόσο ζήλο που τα βράδια έμενε ξύπνια για να διαβάζει τα μαθήματα της. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την γρήγορη ενσωμάτωση της στην ρωσική αριστοκρατία...

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr