ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ!

 

Ποιος είναι ο Τζωρτζ Μάικλ; Ακόμα ένας μεγάλος σταρ που έφυγε πρόωρα, αφήνοντας πίσω του αύρα και μερικές επιτυχίες. Καταξιωμένος έφηβος όταν τα κοριτσάκια τον λάτρεψαν ως leading singer στο αγορογκρούπ Wham.

Πολύ αργότερα γνωστοποίησε πως είναι gay, όταν ήδη η σόλο καριέρα του έδειξε πως το παλληκάρι είχε πολλά να δώσει στη μουσική σκηνή. Προβλήματα με αλκοόλ και ναρκωτικά είχε το πρόγραμμα. Περισσότερο μαστουρωμένος και λιγότερο νηφάλιος ήταν, ενώ είχε κάμποσα ντράβαλα με το νόμο.

Γνωστή η ιστορία του ανθρώπου που έχει φτάσει στην κορυφή και η θέα από εκεί του φαίνεται τρομερά βαρετή. Τι κάνουν οι περισσότεροι όταν βρεθούν ψηλά; Δοκιμάζουν τα όριά τους. Ξεκινούν τις ελεύθερες πτώσεις. Κάποια από αυτές μπορεί να αποβεί μοιραία.

Ο Γιώργης με πατέρα από την Κύπρο, αποχαιρέτησε στα 53. Από καρδιακή προσβολή, είπανε. Ποιος ξέρει; Δεν έχει σημασία, άλλωστε. Την κοπάνησε Χριστουγεννιάτικα, με αυτό το νεανικό αμάρτημά του, το χαζοτράγουδο «last Christmas» να παίζεται εκνευριστικά σε επανάληψη από όλα τα ραδιόφωνα. Αυτό ήταν πάντα το πιο εμπορικό του κι ας είχε βγάλει ή ερμηνεύσει μερικά διαμάντια στην πολυτάραχη πορεία του.

Διαβάστε ακόμα:

Μπαρμπούτια και ξενύχτια η ζωή του