ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Έγιναν τα εγκαίνια της νέας υπερσύγχρονης Βιβλιοθήκης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών. Στην εκδήλωση των εγκαινίων –παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας - χαιρετισμό απεύθυναν η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου και ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος Νιάρχος κος Βασίλης Κασκαρέλης.

Η παρουσίαση του έργου έγινε από τον Πρύτανη της ΑΣΚΤ Καθηγητή κύριο Παναγιώτη Χαραλάμπους και τον υπεύθυνο της Βιβλιοθήκης Αναπληρωτή Καθηγητή κύριο Παναγιώτη Πούλο. Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ΑΣΚΤ απένειμε τιμητική πλακέτα με τα τρία πρωτότυπα γραμματόσημα που κυκλοφορούν από σήμερα τα ΕΛΤΑ για τα 180 χρόνια της και απεικονίζουν τις Απολλώνιες κεφαλές, εμβλήματα της Σχολής, καθώς και ένα χαρακτικό του Γιάννη Μόραλη με την όψη του κτιρίου της ΑΣΚΤ. Πρόκειται για εκδόσεις με συλλεκτική και φιλοτελική αξία που επιμελήθηκε ο καθηγητής κος Γιάννης Γουρζής.

Η νέα υπερσύγχρονη Βιβλιοθήκη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών είναι πλέον πραγματικότητα, φιλοδοξώντας να αποτελέσει δραστήριο και λειτουργικό κόμβο στον πολιτιστικό και εκπαιδευτικό ιστό της πρωτεύουσας...

Διαβάστε τη συνέχεια, δείτε και φωτογραφίες στο nikosonline.gr