Οι μοιρες αποφασισαν να γινει ηθοποιος

 

Δεν εξηγείται αλλιώς. Αισθάνομαι ότι αυτό το κοριτσάκι από τα γεννοφάσκια του ευλογήθηκε από τις μοίρες για να γίνει μια από τις καλύτερες ηθοποιούς όλων των εποχών. Οι τολμηρές της επιλογές, το αναμφισβήτητο ταλέντο της και η ευκολία να παίζει από έργα εποχής μέχρι σύγχρονες ηρωίδες, την έχουν καθιερώσει ως μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, σε μικρή σχετικά ηλικία, έχει τιμηθεί με πάνω από 120 υποψηφιότητες για σημαντικά βραβεία και κέρδισε τα περισσότερα. Θεωρείται συνεχίστρια της παράδοσης του κλασσικού Hollywood και έχει κερδίσει επαίνους από όλους τους σκηνοθέτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους περισσότερους συμπρωταγωνιστές της.

Από πού να αρχίσω και πώς να τελειώσω. Δηλώνω εξ’ αρχής μεγάλος fan, για να είμαστε εξηγημένοι. Την έμαθα στο Oscar & Lucinda και την ερωτεύτηκα στην Elizabeth. Έκτοτε την παρακολουθώ ανελλιπώς και απλά μένω εκστατικός με το τεράστιο ταλέντο της. Είτε παίζει το ξωτικό στον Άρχοντα των δαχτυλιδιών, είτε την λεσβία, ή την ηρωίδα εποχής, πάντα είναι συγκλονιστική. Μέχρι τον Bob Dylan έχει παίξει.

Η Κέιτ Μπλάνσετ (Catherine Élise "Cate" Blanchett), γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1969 από Αυστραλέζα μητέρα και Τεξανό πατέρα, τον οποίο έχασε σε ηλικία των δέκα ετών. Έχει σπουδάσει ...

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr