Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ…

 

Για το πώς θα σταματήσει τους «εν δυνάμει» αδύναμους που καταστρέφουν τους ανθρώπους και τον Πλανήτη

γράφει ο νάσος τσαγκανέλης

Το θαύμα της Φύσης είναι διαρκές. Δεν έχει τέλος. Ο χρόνος, εδώ δεν μετράει. ΜΟΝΟ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

 Τα δάση θα ξαναγίνουν. Όπως, ξεκίνησαν την πρώτη μέρα τους. Τα ποτάμια, οι λίμνες θα ξαναγεμίσουν. Όπως άρχισαν… Το καθαρό νερό. Οι καθαροί ουρανοί. Οι πεντακάθαροι ωκεανοί. Και οι κάτασπροι Πόλοι, Βόρειος και Νότιος. ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ!

 Γιατί, η Φύση είναι αυθεντική υπερδύναμη. Που δεν ανέχεται εκτροπές. Ξέρει, πάντα τι κάνει. Σπεύδει, αμέσως, και καλύπτει το κενό της. Αλλά, με το πάσο της… Επιτίθεται και εξαφανίζει, τις καταστροφές όπου και αν γίνονται. Ξέρει, και να τιμωρεί.

 Άγνωστο, το πότε θα ξαναφτιαχτεί –ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ- η γήινη γιγαντογραφία της. Άγνωστο, αν τότε υπάρχουν και άνθρωποι…

 Και το Θαύμα της Ζωής είναι διαρκές. Και ας μην πολυφαίνεται… Η Ιστορία το καταγράφει. Νυχθημερόν. Μας δείχνει πως η Ζωή ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΕΙ τον αυτοπαραιτημένο πεσμένο άνθρωπο. Και πως αυτός μετά μεγαλουργεί. Μας θυμίζει, πως η Ζωή εξαφανίζει τους σκάρτους κρατικούς διοικητάδες. Πως τιμωρούνται, οι «εν δυνάμει» αδύναμοι. Οι λάθος εκλεγμένοι. Οι λάθος ψηφοφόροι.

 Η δικογραφία της κρίσης δικάζει ηγέτες και λαούς.

 Δοξαριά μνήμης, οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι. Τα παγκόσμια νεκροταφεία. Που κανένας δεν ορκίζεται αν οι νεκροί είναι εκατομμύρια ή πάνω από ένα δισεκατομμύριο. Κανένας δεν ορκίζεται. Γιατί όλες τις δεκαετίες οι τοπικοί πόλεμοι –μικροί και μεγάλοι- συνεχίζονται. Νεκρούς σωρηδόν μετράνε και σήμερα.

 Η Ζωή ποτέ δεν τελειώνει. ΔΕΝ ΕΝΤΑΦΙΑΖΕΤΑΙ!

 Στις μέρες μας ο πλανήτης έχει 7-8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Οι νεκροί αντικαθίστανται. Οι ζωντανοί συνεχίζουν τα ολέθρια λάθη. Δεν σέβονται ή δεν διαβάζουν την Ιστορία.

 Αυτός είναι και ο υπερεπείγων λόγος. ΠΟΥ Η « ΕΝ ΑΜΥΝΗ» ΖΩΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ. Το πώς θα σταματήσει την υπερσυγκέντρωση αχρήστων. Και πως θα προλάβει την κόλαση. ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ…

 Φέρτε μπροστά σας, τις φωτογραφίες Τραμπ και Κιμ Γιονγ Ουν… Είναι ή δεν είναι και οι δύο για ζουρλομανδύα; Είναι ή δεν είναι σαλεμένοι; ΦΡΙΚΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ;


ΠΗΓΗ nasostsaganelis.gr