ΠΕΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ… ΣΗΚΩΜΕΝΟ!

 

Απαράδεκτοι οι δωδεκαθεϊστές. Υπάρχουν και τέτοιοι σήμερα, όπως στην αρχαία Ελλάδα. Θρησκευτικοί οπαδοί των Θεών του Ολύμπου, που προχθές Κυριακή, πρώτη των αποκρεώ με το δικό τους τρόπο τίμησαν τον κραιπαλιστή κρασοπατέρα Θεό Διόνυσο. Με την περιφορά ενός τεράστιου πέους στο ιστορικό κέντρο της Αθήνα, Ακρόπολη, Πλάκα, Μοναστηράκι.

Είναι η παραδοσιακή της αρχαίας εποχής πομπή «Φαλλοφορία». Η παρέλαση του φαλλού σε ατμόσφαιρα διονυσιακή και αισχρολογίες από ντυμένους με αρχαϊκή ενδυμασία και μάσκες.

«Ο φαλλός πρέπει να αντιμετωπίζεται φυσιολογικά, ελεύθερος και όρθιος…» δήλωσε ένας από τους διοργανωτές του show, για πέμπτη χρονιά. Από κοντά στο έργο κι όσοι ήθελαν να κάνουν την πλάκα τους. Κρυφοχριστιανοί και άθεοι των οσίων και ιερών των αρχαίων προγόνων.

Μία στιγμή. Σύμφωνοι, το πέος σε μέρες γιορτής και διονυσιακού πνεύματος να κυκλοφορεί ελεύθερο, στητό, κατακόκκινο, απόδειξη ότι έχει αιματωθεί από ερεθισμό σεξουαλικό, όμως όχι μόνον για διασκέδαση. Με το πέος τιμωρείς και κάποιους! Με το πέος, το απόλυτο σύμβολο του πηδήματος, δεν περιορίζεσαι σήμερα να ξεφαντώνεις, αλλά τολμάς να δείξεις στους πολιτικούς που λαδώθηκαν τι τους αξίζει.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΘΕΟΣ