Ενας Ελληνας στο Secret City

 

Τον είχα δει σε μια από τις πρώτες του ταινίες - που αν και δεν ήταν ακόμα ηθοποιός- ήταν πολύ καλός. Μετά σε μια μάπα γυρισμένη στην Κύπρο και τώρα, πρωταγωνιστή στην κατασκοπική σειρά Secret City.

Το Secret City είναι μια αυστραλιανή τηλεοπτική κατασκοπική σειρά 6 επεισοδίων, που βασίζεται στα μυθιστορήματα The Files Marmalade και The Mandarin Code του Chris Uhlmann και του SteveLewis. Η ιστορία εξελίσσεται στην Καμπέρα σε μια περίοδο που υπάρχει μια αυξανόμενη ένταση μεταξύ Κίνας και Αμερικής. Η κορυφαία δημοσιογράφος Harriet Dunkley αποκαλύπτει μυστικές συνωμοσίες, θέτοντας αθώες ζωές σε κίνδυνο, συμπεριλαμβανομένης της δικής της.

Ο Alex Dimitriades γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1973 στο Σύδνεϋ, γιος Ελλήνων μεταναστών και έχει δύο μεγαλύτερα αδέλφια, τον Γιώργο και την Μελίντα. Οι γονείς χώρισαν όταν ο Alex ήταν 12 ετών. Μεγαλώνοντας, στο μόνο πράγμα που έδειξε ότι έχει αγάπη ήταν η μουσική και συγκεκριμένα να γίνει dj. Και τα κατάφερε – κι έγινε ένας αρκετά γνωστός dj χορευτικής και hip hop μουσικής.

Έχοντας κάνει την…

Η συνέχεια εδώ nikosonline.gr