Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

 

Θα μας τρελάνουν. Σύμβολο του σεξ η χλεμπονιάρα και κλασικά άσχημη Κάμερον Ντιάζ. Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό. Είμαι άντρας, έχω εμπιστοσύνη τυφλή στο ένστικτο μου και το κριτήριο μου. Μιλάμε αντρικά. Σεξουαλικά. Το ποια γυναίκα είναι σέξυ το λένε οι αισθήσεις μας. Όταν η μέρα θα φαίνεται νύχτα, τότε και την κυρία Ντιάζ, το ξυλάγκουρο, την άκωλη, την χωρίς μέση και τις αναλογίες σανίδας, θα την βλέπω σαν γκόμενα καυή, όπως την παρουσιάζουν.
Η κυρία Cameron Diaz ξεκίνησε μοντέλο στα 16 και από το 1994 έγινε ηθοποιός στο σινεμά. Είναι πολύ καλή στη δουλειά, την παραδέχομαι, έχει ανταποκριθεί με επιτυχία σε κάθε ρόλο, κωμικό κι όχι, όμως όχι και ότι είναι σέξυ. Σε καμία περίπτωση.

Αφήνω ότι είναι σπυριάρα στο πρόσωπο, και άβυζη. Στο σινεμά, βέβαια, θα την δεις άσπυρη, γιατί πλακώνεται στις κρέμες και τις πούντρες και εξαφανίζει το φυσικό της μειονέκτημα. Όσο για το χτικιάρικο στήθος της, ούτε κι αυτό θα της στερούσε θηλυκότητα, μάλλον σεξουαλικότητα αν πράγματι την διέθετε. Στο φινάλε και στα βυζιά της έχει κάνει τρεις διαδοχικές ενισχυτικές.

Πιάσε το σώμα της κυρίας Κάμερον Ντιάζ που έχει τη ψύχωση να πλασάρεται σέξυ. Κι έκανε στα γεράματα, στα 43 της γάμο με τεκνό, υποτίθεται. Το 2015, όταν μετά από 45 ταινίες αποφάσισε να αποσυρθεί από τον κινηματογράφο, να προσπαθήσει να γεννήσει παιδί, και παντρεύτηκε ένα ροκά μουσικό, 7 χρόνια νεώτερο της και 7 πόντους πιο κοντό της. Η Αμερικάνα Κάμερον Ντιάζ γεννήθηκε το 1972, σα σήμερα 30 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΟΝΑ ΜΙΑ 5ΧΡΟΝΗ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ... ΠΑΡΘΕΝΑ