ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΗΓΙΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΡΙΟΣ...

 

Όσοι γνωρίζουν από κοντά τον Γιάννη Πάριο μόνο έκπληξη δεν τους προκάλεσε ο καυγάς που άνοιξε στη διάρκεια συναυλίας, κάπου στη Χαλκιδική, με τον... δήμαρχο της περιοχής. Τσαμπουκάς χοντρός και κουβέντες βαρειές, μπροστα στους θεατές του έργου. Για το λόγο ότι έπεσε το ηλεκτρικό και ο τραγουδιστής επιτόπου έριξε την ευθύνη στον... δήμαρχο. Ό τι δεν έγινε ζημιά, μια κακοτυχία, αλλά τα ηλεκτρονικά της ορχήστρας έμειναν άφωνα από τη βρωμοδουλειά του εκλεγμένου τοπάρχη

Με το δίκηο του ο τοπικός άρχων ξεράθηκε από μια τέτοια κατηγορία. ''Και τότε ποιος κατέβασε τον διακόφτη;... '' επέμενε ο Πάριος που, λέω εγώ, έπαθε ψυχολομαλακομπούκωμα, όταν πλέον ήταν υποχρεωμένος να διακόψει την παράσταση. Μιλάμε για το σπάσιμο που δεν το σηκώνει με τίποτα ο χαρακτήρας του τραγουδιστή.

Αυτό δεν είναι πάθος, είναι αρρώστια. Ο Πάριος έτσι κι αρχίσει να τραγουδάει, στο κέντρο ή σε παρέα, δεν ξέρει να σταματήσει. Είναι σε σπίτι φίλου και του λένε ''Να πούμε κανά τραγουδάκι, Γιάννη... '', έ, αυτό είναι το καλύτερο δώρο του. Παίρνει την κιθάρα και μέχρι το πρωί, ρε, μέχρι και το επόμενο πρωί, είναι ικανός να γρατζουνάει τις χορδές και να λέει το ένα τραγούδι πίσω από το άλλο.

Κόπηκε το ρεύμα και σαλτάρησε ο άνθρωπος. Να κατεβεί από το σανίδι, να σταματήσει να τραγουδάει; Αν δεν έφταιξε ο... δήμαρχος, τότε θα τα έβαζε με τον Θεό. Γιατί πράγματι ήταν βρωμοδουλειά του μεγαλοδύναμου. Μετά τη διακοπή ρεύματος, κι ενώ εξελίσσεται ο ''διάλογος'' με τον δήμαρχο, ξεσπάει νεροποντή. Κι όμως, ο Πάριος μούσκεμα συνέχιζε να τραγουδάει, χωρίς φώτα και με βροχή, μέχρι που τελικά έγινε του... δημάρχου. Η συναυλία διακόπηκε.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΓΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ