ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑ ΠΩΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

 

Το πρώτο που θα πεις ότι η κυρία πουλάει ένα παραμυθάκι για να προμοτάρει τη σειρά The Crown στην οποία παίζει την πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Είσαι λάθος αν το σκεφτείς έτσι. Η ηθοποιός Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ, πολύ καλή στη δουλειά της, άσχετο αυτό, χωρίς να την χαρακτηρίζουμε τρελέγκω, δεν αιφνιδιάζει όταν ισχυρίζεται πως «μίλησε» με το πνεύμα της νεκρής Μαργαρίτας.

Πήρε το ρόλο η Αγγλίδα 53χρονη ηθοποιός και σα σωστή επαγγελματίας διάβασε οτιδήποτε ιστορικό και βιογραφικό στοιχείο σχετικά με την πριγκήπισσα Μάργκαρετ. Μίλησε και με συγγενείς και φίλους της, αλλά δεν έμεινε μόνο α' αυτά. Ακόμα συμβουλεύτηκε αστρολόγο, μέντιουμ και γραφολόγο, προκειμένου να πλησιάσει τον χαρακτήρα της Μαργαρίτας.

Ναι, σήμερα ο ηθοποιός δεν ξεπετάει το ρόλο του. Να φτάσει, όμως, η Μπόναμ-Κάρτερ μέχρι να επικοινήσει με το πνεύμα της πεθαμένης, είναι το απίθανο. Και το πιο απίθανο είναι τι της είπε από τον τάφο της η Μαργαρίτα. Η ίδια η ηθοποιός λέει και όποιος θέλει την πιστεύει:

- Μου είπε ότι είναι ευχαριστημένη που θα την παίξω εγώ. Για εμένα είναι πολύ βασικό να έχεις την ευχή από κάποιον που θα υποδυθείς, γιατί φέρεις μια ευθύνη. Οπότε την ρώτησα "είστε οκ με το πρόσωπό μου;". Κι αυτή μου είπε "Είσαι καλύτερη από τις άλλες ηθοποιούς" που σκέφτονταν για τον ρόλο'.

Έχει και συνέχεια ο διάλογος της ζωντανής με την πεθαμένη. Λέει η ηθοποιός για την παρεξηγημένη γαλαζοαίματη; ''Η Μαργαρίτα μου είπε ακόμα "... Αλλά θα πρέπει να είσαι πιο στολισμένη. Και να προσέξεις το κάπνισμα. Εγώ κάπνιζα με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Να θυμάσαι ότι η πίπα ήταν τόσο σημαντικό όπλο έκφρασης όσο και το ίδιο το κάπνισμα».

Διαβάστε ακόμα:

ΣΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..