ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ!

 

Η Λίνα Μενδώνη και η Άννα Παναγιωταρέα έχουν μακρά ιστορία συνεργασίας και… φιλίας! Έχουμε φτάσει σε σημείο πάρα πολλά sites να πετούν σπόντες και να δημοσιεύουν άρθρα… γαργαλιστικά! Ορίστε τι διαβάζω: “Ότι είναι κολλητές, αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Αλλά, σε κάθε ταξίδι να είναι «αχώριστες», είναι πολύ περίεργο. Αναφερόμαστε φυσικά στο δίδυμο της «Μπουμπουλίνας», την Λίνα Μενδώνη και την Άννα Παναγιωταρέα, οι οποίες πηγαίνουν χεράκι – χεράκι σχεδόν σε όλα τα ταξίδια του υπουργείου Πολιτισμού στο εξωτερικό.”

Θέση στο υπουργείο Πολιτισμού βρήκε η γνωστή δημοσιογράφος, πρώην «υπεύθυνη τάφου» στην Αμφίπολη. «Καθήκοντα Ειδικής Συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας, καθ’ υπέρβαση του οριζόμενου ανώτατου αριθμού ειδικών συμβούλων και συνεργατών, στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού», Λίνας Μενδώνη, θα έχει στο εξής η Άννα Παναγιωταρέα. Η κυρία έγινε πασίγνωστη στο πανελλήνιο με το παλαιό σύνθημα των φοιτητών της Θεσσαλονίκης, τότε που αναγορεύτηκε αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Α.Π.Θ: «Στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα έγινε καθηγήτρια η Παναγιωταρέα».

Σε ταξιδάκι 11 ημερών στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται η ειδική σύμβουλος της κυρίας Μενδώνη, Άννα Παναγιωταρέα, γνωστή και ως «εκπρόσωπος τάφου».

Θυμίζουμε πως τα ελληνικά ΜΜΕ, πριν από λίγο καιρό, βούιξαν, όταν έγινε γνωστό πως δείπνησαν με νεανική παρέα στις ΗΠΑ, σε διάσημο εστιατόριο.

Τώρα, το αχώριστο ζευγάρι του υπουργείου Πολιτισμού, ταξίδεψε στο Παρίσι όπου η Λίνα Μενδώνη, απένειμε το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιβαλλοντική οργάνωση Instituto do Patrimonio Cultural του Πράσινου Ακρωτηρίου, σε μία λαμπρή τελετή στο εμβληματικό κτίριο της UNESCO στο Παρίσι…Σχετική απόφαση την οποία υπέγραψε η ίδια η Μενδώνη: «Εγκρίνουμε τη μετάβαση και παραμονή στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες, της κ. Λίνας Μενδώνη, Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και των κ. Άννας Τριανταφύλλου-Παναγιωταρέα, Ειδικής Συμβούλου της Υπουργού για θέματα επικοινωνίας και Αδαμαντίας Κλώτσα, Διπλωματικής Συμβούλου, αποσπασμένης από το ΥΠ.ΕΞ. στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού…».

Σε σουίτες με 633 ευρώ τη βραδιά! «Dolce vita» στη Νέα Υόρκη! Η Λίνα Μενδώνη είχε μαζί της…

Η συνέχεια με πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από ταξίδια εδώ: nikosonline.gr