ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΕΓΩΓΗΙΝΟΥΣ

 

Κάποτε ήταν μόδα, το λες και κίνημα. Το πράμα κόπασε, αλλά δεν ξεφούσκωσε ποτέ. Δεκάδες περιοδικά και ειδικές εκδόσεις την ψάχνουν, επιμένουν ότι είναι πραγματικότητα τα ΑΤΙΑ. Τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα. Τέλος πάντων, δεν βγαίνει από κάποιους η ιδέα ότι πράγματι υπάρχουν εξωγήινοι. Επισκέπτες από άλλους πλανήτες, από άλλους γαλαξίες.

Στην πλανηταρχία, συγκεκριμένα στη Νεβάδα είναι η περιβόητη Area 51, η μυστική στρατιωτική μονάδα των ΗΠΑ, της πολεμικής αεροπορίας. Το 2019, σα σήμερα 19 Σεπτεμβρίου, φανατικοί των UFO, αποφάσισαν να κάνουν… πάρτυ μέσα στο στρατόπεδο (!), και νταηλήκι να μάθουν ό,τι γνωρίζουν οι κρατικοί επιστήμονες και αξιωματικοί για τους εξωγήινους.

Το προγραμματισμένο event δεν ήταν πλάκα, να κάνουν τζερτζελέ, όσοι – και από το εξωτερικό- θα έκαναν ντου στη στρατιωτική βάση, η οποία δεν σταματάει να γεννάει θεωρίες συνωμοσίας. Βάρεσε συναγερμός εν όψει του ''Φεστιβάλ των ούφο'', και πέσανε οι σχετικές προειδοποιήσεις: ''Μείνετε μακριά, το έθνος έχει τα μυστικά του και θα τα προστατεύσουμε, απαγορεύονται τα drones πάνω από το χώρο της Area 51... ''' κλπ κλπ..

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ