ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ''ΧΡΙΣΤΟ'' ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ

 

Είμαι ο Ιησούς, είπε. Και ντυνόταν σαν τον Ιησού. Άλλος ντύνεται σαν τον Έλβις Πρίσλεϋ ή τον Σαρλώ. Καθένας με την τρέλα του. Ή με το παραμύθι του. Έτσι κι ένας Ρώσος πρώην τροχονόμος, μια ωραίαν πρωίαν ξύπνησε με το φως το αληθινόν, ότι είναι η μετενσάρκωση του Χριστού. Και άρχισε να διδάσκει πως τα κορίτσια από μικρά, από ανήλικα ακόμα, οφείλουν να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με ενήλικους άνδρες.

Ο απατεώνας, ο παραμύθης, ο εγκληματίας, ο ανώμαλος, ο όποια τρέλα λανσάρει είναι το ένα. Το άλλο, αυτό που αξίζει να σταθεί κανείς, είναι γιατί ο δάσκαλος βρίσκει ακροατήριο; Εύκολη η απάντηση. Πανεύκολη. Η γυναίκα που θέλει να πάει με άντρα και να μην κατηγορηθεί ως… αμαρτωλή, γίνεται οπαδός του περίεργου Χριστού και έχει την καλύτερη δικαιολογία.

''Πρέπει να υπηρετούν τους άνδρες οι γυναίκες, όπως οι άντρες να υπηρετούν τον Θεό''. Αυτό είναι το ιδεώδες που… υπηρετεί ο 60χρονος ''Ιησούς της Σιβηρίας'' που έφτιαξε δική του θρησκευτική αίρεση, την ονόμασε ''Εκκλησία της Τελευταίας Διαθήκης'', και ευλογούσε τη σεξουαλική απελευθέρωση ανάμεσα στους οπαδούς του με σκοπό να προετοιμαστούν οι ανήλικες γυναίκες και να γίνουν άξιες σύντροφοι των αντρών.

Είχε την τύχη του κανονικού Χριστού. Κακώς τον συνέλαβαν οι μπάτσοι και του πέρασαν χειροπέδες. Να υποφέρει μέσα στη φυλακή ''ο Ιησούς της Σιβηρίας'' με 5.000 δικούς του πιστούς και την θεία ικανότητα να γιατρεύει τον καρκίνο και το AIDS. Απορώ γιατί ο Θεός δεν του έδωσΕ τη χάρη να σκοτώνει και τον covid.

 Γιατί, δηλαδή, να είναι ένοχος ο Ιησούς της Σιβηρίας κι όχι οι 5.000 μαλάκες που τον πιστεύουν;

 Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΒΙΑΣΜΟ.