Ο Ανθρωπος του Θεου

 
Ο Άνθρωπος του Θεού είναι η διεθνής κινηματογραφική ταινία με τον Άρη Σερβετάλη στο ρόλο του Αγίου Νεκτάριου. Η ταινία αυτή είναι μία από τις ελάχιστες παραγωγές που κατόρθωσε όχι μόνο να ξεκινήσει, αλλά και να τελειώσει με πρωτόγνωρες συνθήκες, λόγω της πανδημίας.
 

 

Έπειτα από 7 εβδομάδες εντατικών γυρισμάτων σε Αθήνα, Λαύριο και Αίγινα, η διεθνής κινηματογραφική παραγωγή σε σενάριο και σκηνοθεσία της Yelena Popovic για το βίο και τις δοκιμασίες που πέρασε ο Άγιος Νεκτάριος, ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της. Αν όλα πάνε καλά η ταινία στις 3 Δεκεμβρίου θα παίζεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.
 

 

Ο Άρης Σερβετάλης ο πολυτάλαντος Έλληνας ηθοποιός, ως Άγιος Νεκτάριος, συναντάται κινηματογραφικά με τον Αμερικανό θρυλικό ηθοποιό, υποψήφιο για Όσκαρ Mickey Rourke που ήρθε στην Αθήνα, τον Ρώσο super star Alexander Petrov και ένα cast εξαιρετικών Ελλήνων ηθοποιών: Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, Τόνια Σωτηροπούλου κ.α.
 

 

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Ιούνιο και συνεχίστηκαν τον Σεπτέμβριο, οπότε και μπόρεσαν να ταξιδέψουν στη χώρα μας οι δύο διεθνούς φήμης ηθοποιοί προκειμένου να γυρίσουν τις σκηνές τους, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για την αναχαίτιση της πανδημίας.
 

 

Η ταινία έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον σε όλες τις ορθόδοξες χώρες και κυρίως στην Ελλάδα, την Σερβία (η σκηνοθέτρια είναι Σέρβα) και την Ρωσία, γιατί παίζει ο Alexander Petrov. Σε διάφορες συνεντεύξεις της, η σκηνοθέτρια ανέφερε ότι αφορμή για την ιδέα της ταινίας στάθηκε η…
 
Η συνέχεια με φωτογραφίες και video, εδώ...nikosonline.gr