ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

 

Τηλεγραφικά, και με την ευκαιρία να σημειώσω πως ο τηλέγραφος είχε ανακαλυφθεί την αρχαιότητα. Τηλεγραφικά θα επικοινωνήσουμε διότι θα αναφερθούμε σε πρόσωπο γήινο, αρχαίο, αιώνιο. Και ευτυχώς γεννιούνται και στην εποχή μας τέτοιες γυναίκες σαν την Μόνικα Άννα Μαρία Μπελούτσι. Πλάστηκε από τον Δημιουργό από το ίδιο υλικό που ήρθε στον κόσμο η θεά Αφροδίτη.

Τηλεγραφικά, λοιπόν, πριν περάσουμε στο ψαχνό. Μητέρα ζωγράφος, πατέρας φορτηγατζής. Από τα 13 της κιόλας μοντέλο. Πήγαινε να γίνει δικηγόρος και θα την χάναμε. Πρώτη ταινία στα 26 της, το 1990. Γνωστή έγινε το 2.000 στο Malena (φώτο), του Τζουζέπε Τορνατόρε. Γεννήθηκε το 1964, σα σήμερα 30 Σεπτεμβρίου.

Η Μόνικα Μπελούτσι στα 47 της εμφανίστηκε γυμνή στην ταινία Un été brûlant . ''Θεέ μου, αυτή είναι η Εύα, η πρωτόπλαστη κατά τας γραφάς!... ''. Όποιος πιστεύει στον Θεό ήταν επόμενο να συμφωνήσει ότι ο παππούς έτσι ακριβώς έφτιαξε την πρώτη πόρνη, την πρώτη μάνα, την πρώτη γυναίκα… Όπως την Μόνικα Μπελούτσι. Η οποία εμφανίζεται όπως την εποίησε ο μεγαλοδύναμος, ολόγυμνη, ενάμισυ μήνα αφ’ ότου γέννησε, αλλά η κάμερα δεν την πιάνει ούτε στιγμή σε ερωτική σκηνή.

- Μη με ρωτάτε για τον Θεό… Πιστεύω στην προσευχή. Στη δύναμη της προσευχής.

Που προσεύχεται η καλλονή; Δεν θα μας δώσει λογαριασμό. Πιθανόν στο Άγνωστο. Η ίδια, άλλωστε, λέει…

"Είμαι αγνωστικίστρια παρ' όλο που σέβομαι και με ενδιαφέρουν όλες οι θρησκείες. Αν υπάρχει κάτι που πιστεύω, είναι μια μυστήρια ενέργεια, αυτή που ενυπάρχει στους ωκεανούς και συνδέει τη φύση με τα όντα…"

Λόγια σεβαστά και σε καμιά περίπτωση αρνητικά για το θείο, για τον Θεό.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑΣ