ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο… ΘΕΟΣ

 

Ο παπάς δικαιούται να ομιλεί μόνο για τα παπαδίστικα. Για τίποτα άλλο! Και ποια είναι τα παπαδίστικα όπου ο ιερεύς από διάκο μέχρι μητροπολίτη νομιμοποιείται κοινωνικά και ηθικά και θρησκευτικά να έχει γνώμη; Μόνο για τα ουράνια, τα εξωαποδώ, δηλαδή το θάνατο. Τι πρέπει να κάνουνε οι άνθρωποι στη γη όσο ζούνε για να πεθάνουνε αναμάρτητοι και να μην υποχρεωθούνε να πάνε εκεί που θα πάνε συγχωρεμένοι. Με άφεση αμαρτιών.

Ο λόγος του Θεού, αυτός που είναι, αυτός που είπαν ότι είναι, δεν ασχολείται με κανένα κορονοϊό. Άρα, βρωμάει η δουλειά αν η Εκκλησία ή προσωπικά ένας αρχιερέας… ερμηνεύσει όπως τον βολεύει το… λόγο του Θεού. Και για την πανδημία και για οτιδήποτε άλλο.

Συγκεκριμένα πράγματα. Βγήκε μητροπολίτης, αδιάφορο ποιος είναι, και είπε ότι είναι ύβρις στον Θεό να μη λαμβάνουμε υπ’ όψιν τις συστάσεις της επιστήμης. Άρα, πρέπει όλοι να εμβολιαστούν. Αυτό είναι κατάντημα! Να μιλάει ρασοφόρος στο όνομα του Θεού και να λέει κάνετε ή μην κάνετε εμβολιασμό. Γιατί, όμως, οι παπάδες έχουν γνώμη και για θέματα εξωεκκλησιαστικά; Εξωθρησκευτικά. Επειδή θέλουν να διατηρήσουν την επιρροή τους στους πιστούς.

Επειδή η θρησκεία χαρίζει εξουσία! Και από καταβολής θρησκείας, δηλαδή κάποιες χιλιάδες χρονάκια πριν τον Χριστό, το παπαδαριό έκανε κατάχρηση της εξουσίας που δίνει η πίστη των ανθρώπων. Για παράδειγμα, ο εβραϊσμός, που γέννησε τον χριστιανισμό και τον μωαμεθανισμό συνιστούσε από τους πιστούς, στο όνομα του Θεού, πως να τρώνε, να ντύνονται, να ερωτεύονται, τέλος πάντων να κάνουν τα πάντα σύμφωνα με τις ντιρεκτίβες της θρησκείας.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΣΑΚΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΧΩΡΙΣ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ, Ο ΜΠΑΤΙΡΗΣ...