Ο ζαχαροπλαστης απο την Αριδαια σκιζει

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Η Αριδαία είναι μια όμορφη κωμόπολη πιο πάνω από την Έδεσσα, κοντά στα σύνορα με την Βόρεια Μακεδονία. Υπέροχη με ιαματικές πηγές, καταρράκτες, εξαιρετική φύση κτλ. Εκεί λοιπόν βρίσκεται και το παιδί με τα χιλιάδες views. Ο ζαχαροπλάστης που οι συνταγές του κάνουν θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο νεαρός ζαχαροπλάστης Δημήτρης Μιχαηλίδης φτιάχνει τα γλυκά του και μέσω YouTube και Social Media κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο, καθώς πολλές από τις συνταγές του άρχισαν πλέον να υποτιτλίζονται σε περισσότερες από εξήντα γλώσσες!!!

Κι’ αν κάποιος τον ρωτήσει: “Ζαχαροπλάστης είναι ο πατέρας σου;”, η απάντηση που λάβει είναι, “Όχι, η γιαγιά μου”! Εκεί που σήμερα έχει το studio που φτιάχνει τις συνταγές του και τις βιντεοσκοπεί, πριν από πολλά χρόνια είχαν ζαχαροπλαστείο ο παππούς και η γιαγιά που έφτιαχνε εκπληκτικές συνταγές. Και μπορεί το εργαστήριο της γιαγιάς να έκλεισε πριν γεννηθεί, καθώς οι γονείς του δεν ήθελαν να ασχοληθούν, ωστόσο μάλλον πέρασε το γονίδιο σε εκείνον, που είναι η τρίτη γενιά.

Τα βίντεο με την εκτέλεση των συνταγών έχουν 245.000 συνδρομητές στο You Tube, 70.000 ακολούθους στο Instagram  και πάνω από 500.000 στο Facebook. Αλλά αυτό που είναι εντυπωσιακό, είναι ότι εδώ και…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ τα πάντα και σε πόσες χώρες τον βλέπουν:...nikosonline.gr