ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΑΡΗ ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΠΛΙΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ

 
Το είχε πει, μάλιστα από τηλεοράσεως, ο Κώστας Βουτσάς. Πρώτα θα πεθάνω,και μετά θα σταματήσω να θέλω δίπλα μου γυναίκα. Ένας γεροξούρας στα ογδόνταφεύγα ο δημοφιλής, ο κοσμοαγάπητος ηθοποιος και δεν το έβαζε κάτω. Με τίποτα. Και στα 83 του μίλησε για τη νέα του σχέση. Μία νεαρά κυρία. Ε, βέβαια. Δεν θα πάει με 60άρα και 50άρα. Όχι, βέβαια. Βαρύκιλος και κοιλαράς σα βαρελόφρων ο Βουτσάς,όμως την όποια μανταμίτσα δεν την ήθελε για να του φτιάχνει το τσάι του. Ούτε να συζητήσουν για την ΑΕΚ και την πολιτικής επικαιρότητα. Όχι, βέβαια.

Όταν την πρωτοφίλησα, είπε ο κωμικός... «Της δίνω τον εαυτό μου!». Τι σημαίνει αυτό; Πρώτον, μια γυναίκα, ακόμα και στα ντουζένια της, πιθανόν να μένει σούπερ ικανοποιημένη όταν ο σύντροφός της χαρίζει την απόλυτη ολοκλήρωση, έστω και χωρίς σεξ. Ή, να της φθάνει και να της περισσεύει το ψευτοσέξ, το γεροντικό σεξ, όμως όταν ο πετυχημένος, ο με πλούσια δράση ζωής, έχει να της δώσει πολλά σε γνώσεις, σε εμπειρίες, σε αποστάγματα ζωής.

«Της δίνω τον εαυτό μου!» σημαίνει πως ό,τι είμαι, όσος είμαι, της παραδίδομαι πνευματικά, υπαρξιακά, όχι μόνο σαρκικά.

Συνήθως δημοσιογράφοι, επειδή είναι επαγγελματίες γραφιάδες, επιστρατεύονται από κάποιον διάσημο όταν αυτός αποφασίσει να γράψει την αυτοβιογραφία του. Τα απομνημονεύματά του. Να θυμηθεί τα παλιά. Ο Κώστας Βουτσάς (στη φώτο με την αείμνηστη μυθική γυναίκα του θεάτρου Σπεράντζα Βρανά, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση), γεννήθηκε την τελευταία ημέρα του 1931, και άργησε να γίνει γνωστός. Με την επιτυχία συναντήθηκε μετά τα 30 του χρόνια, και από το κρεββάτι του έχουν περάσει γνωστές και άγνωστες γυναίκες. Φαντάσου τι έχει να διηγηθεί ο Βουτσάς, ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού θεάτρου, αν αποφασίσει να ξεφυλλίσει την ατζέντα της ερωτικής του δράσης.

Ο Τσάρλυ Τσάπλιν, κατά τη γνώμη μου ο μεγαλύτερος ηθοποιός από καταβολής σινεμά, ο θρυλικός Σαρλώ λειτουργούσε σεξουαλικά κανονικά και μετά τα 85 του. Γίνεται; Παραγίνεται. Και μιλάμε για εποχές που δεν υπήρχανε τα Viagra. Αναφέρω μόνον ότι ο βρετανοεβραίος Τσάρλυ Τσάπλιν, γεννηθείς το 1889, ήταν ασταμάτητος να κάνει παιδιά με την κόρη του μέγιστου θεατρικού Αμερικανού συγγραφέα Ευγένιου Ο’ Νηλ, την Ούνα, 36 χρόνια μικρότερη. Γίνονται τα παιδιά μ’ άλλο τρόπο εκτός από τον γνωστό;

Επανερχόμαστε στον Κώστα Βουτσά, που πέθανε το 2020, σα σήμερα 26 Φεβρουαρίου, στα 88 του. Είναι δυνατόν άνδρας στα 83 και στα 85 να έχει στύση; Εξαρτάται και από το ταίρι του. Όσο δυνατή να ‘ναι η κράση του άνδρα χρειάζεται σ’ αυτή την ηλικία και τη «βοήθεια» της κυρίας  Αν το κορίτσι είναι «εκπαιδευμένο» ή διαθέσιμο να προσαρμοστεί, τότε ο παππούς θα της υποδείξει πως θα τον δροσίζει στα «εργαλεία» του.

Υπάρχουν οι κραταιοί. Οι περιπτώσεις. Τον άλλον, μη λέμε ονόματα, ογδοντάρης άνθρωπος, και τον τσακώσανε με τα σώβρακα να ορμάει στην εγγονή του.

Ο Βουτσάς είναι ο τύπος του άνδρα εραστή. Είχε αδυναμία στο φουστάνι. Κάθε τόσο εμφανιζόταν με νέα γυναίκα, πάντα πολύ μικρότερης ηλικίας. Κανονική σχέση, όχι αρπαχτές. Και η σχέση θέλει δουλειά. Προϋποθέτει μια διαδικασία. Τα περισσότερα θα ‘ναι αδιακρισία.
Το τελευταίο. Οι κωμικοί ηθοποιοί είναι περισσότερο ερωτιάρηδες από τους δραματικούς συναδέλφους τους.
Διαβαστε ακομα:

ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ