Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ... ΣΑΤΑΝΑ

 
Το μάθαμε στο σχολείο το παραμυθάκι, και μετά μας το είπαν κι άλλοι, το είδαμε και στο σινεμά, σε υπερπαραγωγές του Χόλυγουντ. Ότι ο παππούς έδωσε στον Μωϋσή και σε μαρμάρινες πλάκες γραμμένες τις Δέκα Εντολές. Αυτή είναι η θέληση του, με τα Ου. Όχι τι θέλει ο μεγαλοδύναμος, αλλά τι ΔΕΝ θέλει. Ου το ένα, Ου το άλλο.
Το 1631 βρέθηκε, λέει, κάπου στη Νέα Ζηλανδία η Βίβλος του Σατανά (φώτο). Θεός κι αυτός ο παγάσας, στην κόντρα θεός, με πιστούς κι αυτός, λέει τα δικά του. Δεν υπάρχει Ου από τον Διάβολο στην έκτη Εντολή, αυτή που αναφέρεται στη μοιχεία. 
Ου μοιχεύσεις, λέει ο θεός του καλού, αλλά οι πιστοί του καλού θεού ακολουθούν τον θεό του κακού. Με την απιστία,και γενικά με το κακό είναι ο Σατανάς. Τι σόι θεός του κακού θα ήταν αν έλεγε κι αυτός Ου φονεύσεις, Ου ψευδομαρτυρήσεις, Ου κλέψεις κλπ κλπ.
Για να κάνουμε ταμείο. Πόσοι παντρεμένοι, άνδρες και γυναίκες, παντρεμένοι με τις ευλογίες του θεού του Καλού, κερατώνουν τον και την σύζυγο; Πόσοι στη σούμα την ψάχνουν σε ξένα κρεβάτια; Σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες περισσότεροι από το 50%. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΕΡΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ