ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ... ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

 
Γνωστή ιστορία από τα χρόνια του ''ΦΙΛΑΘΛΟΥ''. Έγραφε ένα τρελό ο αποδυτηριάκιας και κάποιοι που ήταν εκτός κόλπου, δηλαδή εκτός πνεύματος αποδυτηριάκια, έλεγαν ότι ο άνθρωπος γράφει παλαβομάρες. Να, όμως, που το τρελό και εξωφρενικό του αποδυτηριάκια... έβγαινε. Αυτό που είχα γράψει αποδεικνυόταν γεγονός. 
Μην κάνω τον κόπο πόσες μούρλιες είχα προβλέψει στο παρελθόν και όλες, ναι μεν ήταν... μούρλιες, αλλά γινόντουσαν πραγματικότητα. Πάμε στα φρέσκα κουλούρια. Στις 7 Ιουλίου 2022, δηλαδή πριν από τρεις εβδομάδες έγραψε ο αποδυτιριάκιας κείμενο με τίτλο ΠΟΥΤΙΝ, ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ! Τρελό; Τρελότατο.
Προχθεσινό. Ο Αμερικανός πολιτικός Ντοβ Ζακχαίημ, υφυπουργός επί Ρόναλντ Ρήγκαν, δημοσίως και επισήμως προτείνει να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν. Επειδή είναι σωτήρια για τον πλανήτη η συμφωνία να γίνει εξαγωγή των σιτηρών της Ουκρανίας. Το ιστορικό γεγονός έγινε πραγματικότητα χάρη στον Ερντογάν που λειτούργησε αποτελεσματικά ανάμεσα στις δυο εμπόλεμες χώρες, την Ρωσία και την Ουκρανία.
Ο αποδυτηριάκιας είχε γράψει ότι φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης είναι οι Πούτιν και Ερντογάν. Σήμερα είμαι πιο συγκεκριμένος. Το βραβείο θα το κερδίσει ο πράκτορας. Θα το χάσει ο σουλτάνος.
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ...