Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΜΑΓΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΤΩΝ NIBELUNGEN

 
Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε σε κατάσταση μέθης χθες αντίπαλος της γερμανικής Φράιμπουργκ. Μήπως δεν ήταν σουρωμένοι οι παίκτες του πρωταθλητή, αλλά... μαγεμένοι, ποιος ξέρει τι είδους μάγια, κόλπα ταχυδακτυλουργικά έκαναν σε βάρος τους και τους ψάρωσαν εντελώς. Γιατί είναι αληθινά ανεξήγητη η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού. 
Να ληφθεί υπ' όψιν ότι στη πόλη των 220.000 κατοίκων, στο Φράιμπουργκ, όπου εκεί πέθανε ο Νίκος Καζαντζάκης, είναι ο Μέλας Δρυμός. Το μαγικό κατάμαυρο δάσος με τους θρύλους και τα δακτυλίδια των Νιμπελούνγκεν. Ένα σωρό μάγοι κυκλοφορούν εκεί μέσα, ο ήλιος δύσκολα περνάει τις πυκνές φυλλωσιές των δένδρων. Σίγουρα με την αποστολή της Φράιμπουργκ στον Πειραιά ταξίδεψε και κάποια μάγισσα του Μαύρου Δάσους και πότισε με υπνωτικό τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Με μεσαιωνικά χωριά και ξυλότοιχα γραφικά σπίτια η πρωτεύουσα του Μέλανα Δρυμού, η Φράιμπουργκ, η οποία είναι και η πιο ηλιόλουστη πόλη της Γερμανίας. Να αποκαλύψω ότι το περασμένο καλοκαίρι όλοι οι μάγοι και όλες οι μάγισσες του Μέλανα Δρυμού, δίπλα στον Ρήνο ποταμό, συνεδρίασαν για πρώτη φορα μετά από 99 χρόνια και αφού έκαναν στην άκρη τις διαφορές τους, αποφάσισαν να βοηθήσουν την ομάδα. Χαρακτηριστικά το σύνθημα τους είναι ''Το 2023 είναι η χρονιά της ποδοσφαιρικής ομάδας Φράιμπουργκ''. 
Έπεσε στην περίπτωση ο Ολυμπιακός. Πως να τα βάλει με τους μάγους;
Διαβαστε ακομα:

Μ' ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝ...