Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΡΝΟ, ΜΟΝΟ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΑΛΛΟΥΣ

 
Αδυναμίες είναι αυτές, ανθρώπινες. Του Θεού άνθρωπος ο πάπας της Ρώμης, αλλά αιχμάλωτος στη γήινη αδυναμία του. Δώστου δημοσιότητα και πάρτου την άγια ψυχή. Ξέρει τι να κάνει, τι θα πει για να εξασφαλίσει την προσωπική του προβολή. Να είναι παρών, όσο γίνεται συχνά, αν είναι δυνατόν κάθε μέρα, στα μέσα. Να γίνεται λόγος γι΄αυτόν.
Είναι αμαρτία να βλέπει κανείς πορνό. Αυτό είπε ο πάπας της Ρώμης, ο Φραγκίσκος. Μόνον; Αν έλεγε μόνο αυτό, ποιος ασχολείται. Θα περνούσε στο ντούκου. Είπε ότι και ιερείς, άνδρες και γυναίκες, και μοναχοί, απολαμβάνουν τσόντα. 
Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως ο 85χρονος αρχιερέας δεν λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Πρώτα να υποβαθμίζει τον χριοστιανισμό. Έτσι είναι. Ο μεν Θεός να θεωρεί αμαρτία το πορνοθέαμα και η χριστιανική θρησκεία είναι αδύναμη, ανίσχυρη να επηρεάσει τον πιστό να πειθαρχεί. Και τον παπά και τον καλόγερο.
Μια στιγμή. Ο πάπας της Ρώμης δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο άνθρωπος τα έχει χαμένα. Αυτοί που κάθονται να παρακολουθήσουν άσεμνο θέαμα δεν πορνολάτρες και αμαρτωλοί, όπως ισχυρίστηκε ο Φράνκυ, αλλά το έκαναν από αυθεντικό χριστιανικό πνεύμα. Για να ασκήσουν αποτελεσματικά τα καθήκοντα τους. Να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι αρέσει σε κάποιους πιστούς, πριν τους πείσουν για το αντίθετο.
Διαβαστε ακομα:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΣΜΑΝΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ