ΤΙΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ... ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ

 

Με ποια «λογική» θρησκευτική, λογική «πίστεως» να καταδικάσει κανείς το άγριο έγκλημα των μουσουλμάνων τζιχαντιστών οι οποίοι έσφαξαν δημοσίως και επισήμως δύο τουρίστριες στο Μαρόκο. Αυτό είναι το ερώτημα. Και η απάντηση είναι ότι οι άνθρωποι, λέω για τους τζιχαντιστές, πιστεύουν. Στον Θεό πιστεύουν.

Άντε εσύ ο άθεος να τους πεις ότι δεν πιστεύουν. Άντε εσύ να τους πεις ότι δεν τους έστειλε τέτοιο «μήνυμα» ο Θεός. Να σκοτώνουν παραδειγματικά όποιον θεωρούν εκείνοι εχθρό του παντοδύναμου. Του παντογνώστη. Του μεγαλοδύναμου. Τον αμίλητου και σιωπηλού στους αιώνες των αιώνων Θεού.

Δεν μιλάει ο Θεός, όμως εμπνέει. Και με την επιφοίτηση του άγιου πνεύματος επικοινωνεί με τους απόλυτα πιστούς. Έτσι, άλλωστε, μέσω των προφητών που έπιαναν το Θέλημα του Θεού, γράφτηκαν οι Εντολές και οι Επιθυμίες του ουράνιου δημιουργού του κόσμου..

Μη λέμε πολλά. Η πίστη σώζει. Γνωστό αυτό. Σώζεται όποιος πιστεύει. Όποιος, δηλαδή, παίρνει δύναμη από τον Θεό. Όποιος επικοινωνεί με τον παππού. Έτσι και οι τζιχαντιστές του ισλάμ. Άνθρωποι του Θεού είναι. Όχι τέρατα του Διαβόλου. Γι' αυτό το 2018, σα σήμερα 17 Δεκεμβρίου, σαν ταπεινοί πιστοί σκότωσαν την 24χρονη Δανέζα και την 28χρονη Νορβηγίδα.

Επιμένω. Κανένας πιστός δεν έχει το δικαίωμα, πνευματικό, όχι νομικό δικαίωμα, να τους απαγορεύσει να θεωρούν ότι παραβαίνουν τη θεία Εντολή Ου Φονεύσεις όταν, στο όνομα του Αλλάχ, δηλαδή του Θεού, εγκληματούν, αφαιρούν ζωές συνανθρώπων.

Για τον Θεό, ρε, γαμώτο.

Διαβαστε ακομα:

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ