Η ΣΤΑΡ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΝΕΑ ΣΥΖΥΓΟΥΣ!

 
Η πουτάνα πουλάει το κορμί της. Κι αν δεν δουλεύει σε μπουρδέλο η ταρίφα της είναι τσιμπημένη, αν είναι κάπως γνωστή. Μια βήτα, γάμα κατηγορίας ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλα. Επειδή ο πελάτης εκτός από το κορμί της πληρώνει και την βήτα,γάμα εθνικής επωνυμία της. Η κουβέντα για μια διάσημη πόρνη, από τους θρύλους του Χόλυγουντ, που δεν ήταν πόρνη δηλωμένη και με βιβλιάριο, όμως πουλούσε περισσότερο ακριβά από το κορμί της τη διασημότητα της. Μόνο σε άνδρες εκατομμυριούχους! Κάποιος χωρίς δυνατό πορτοφόλι δεν είχε τύχη να μπει στη λίστα των σχέσεων και των γάμων της Ζα Ζα.
 
 
Zsa Zsa Gabor. Στα νειάτα της μοίραζε φωτιές σε καρδιές αντρικές. Τη δεκαετία του '50, τότε η Ουγγαρέζα ήταν η προκλητική και η ακαταμάχητη γόησσα. Εποχή του μαυρόασπρου σινεμά, ταινίες που δεν βλέπονται σήμερα. Το ίδιο και οι βεντετάρες, οι γκομενάρες, πριν 60 και 70 χρόνια. Με τα μάτια του αιώνα μας είναι γυναίκες οι οποίες δεν έχουν επάνω τους κάτι το θελκτικό. Κανένα σεξαπήλ. Στις μέρες μας θα κυκλοφορούσαν στο δρόμο χωρίς να κερδίζουν την προσοχή.

 

Η Ζα Ζα Γκαμπόρ γεννήθηκε Φεβρουάριο του 1917, στην Βουδαπέστη και μαζί με την αδελφή της, την Εύα, βρέθηκαν στην Αμερική για καριέρα καλλιτεχνική, και ό,τι... άλλο ήθελε προκύψει. Γύρισε κάποιες ταινίες, έκανε τον κύκλο της και μετά πέρασε στα αζήτητα. Το 2002 μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα ξύπνησε τελικά από κώμα και πέθανε δύο μήνες πριν κλείσει τα 100 χρόνια. Στις 18 Δεκεμβρίου 2016.
Εννέα γάμους έκανε η Ζα Ζα Γκαμπόρ, το αιώνιο θηλυκό της... ομοταξίας της που δεν της φθάνει να κατακτήσει απλά έναν άνδρα. Τον θέλει και με φράγκα. Πολλά φράγκα. Γνώριζε πολύ καλά τι περίμενε απ' αυτήν ο σύντροφος, ο σύζυγος και του το χάριζε με το παραπάνω. Εκείνη δεν έψαχνε καμία ικανοποίηση σεξουαλική, καμία ευτυχία ανθρώπινη. Δεν ήταν του κρεβατιού, ούτε επέτρεπε να ορίσει τη ζωή της το όποιο αίσθημα, συναίσθημα.

 

Την ενδιέφεραν μόνον τα λεφτά! Όχι μόνον αυτά. Εκείνος που κέρδιζε θέση δίπλα της να είναι και ονομαστός. Σπουδαίος. Ξεχωριστός. Καμία τυχαία επιλογή σ' όποιον άνοιγε τα πόδια της. Της ξέφυγε ο εμβληματικός Τούρκος Κεμάλ Ατατούρκ, τον οποίον είχε εραστή, όμως δεν κατάφερε να τον τυλίξει μέχρι γάμο. Έκανε μονάχα ένα παιδί, την Φραντσέσκα Χίλτον, η οποία δεν πρόλαβε να παντρευτεί, πέθανε αρραβωνιασμένη στα 67 της χρόνια.

Η Φραντσέσκα είναι κόρη του ιδρυτή της αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton, του Κόνραντ Χίλτον, ενός από τους 9 συζύγους της Ζα Ζα Γκαμπόρ. Μετά από 8 διαζύγια παντρεύτηκε στα 70 της έναν χάλια Γερμανό με τίτλο πρίγκηπα, 26 χρόνια νεώτερό της, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα νοσοκόμας της.

 

Στα 94 χρόνια της η Ζα Ζα Γκαμπόρ αποφάσισε να γίνει μαμά. Με παρένθετη μητέρα να γεννηθεί το παιδί του συζύγου της. Δεν τα κατάφερε, και το είχε... καυμό.
Στα τελευταία της δούλευε ακόμα το μυαλό της. Αναπολούσε σχεδόν μαρτυρικά το παρελθόν. ''Τρεφόταν'' με τις μεγάλες στιγμές της ζωής της. Και ίσως ''έβλεπε'' τον αληθινό της εαυτό, τον πραγματικό της χαρακτήρα. Κριτική στα λάθη της; Λύπη για όσα έκανε, για όσα δεν έκανε. Η πνευματική διαδικασία πριν διαβεί ο άνθρωπος την Πύλη. Η αυτοεξομολόγηση πριν πάει στον αγύριστο.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΖΩΗΣ Ο... ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ