ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ''ΕΡΓΑΛΕΙΑ''

 
Ο ομοφυλόφιλος στην εποχή μας έχει ξεσαλώσει. Τέτοιο πράμα δεν είχε ματαγίνει στο παρελθόν, είναι δουλειά των τελευταίων δεκαετιών. Ο gay, και μαγκιά του, όλο και περισσότερο απλώνεται, επιβάλλεται και δείχνει ξεκάθαρα την ταυτότητά του. Ξεχάστε, σου λέει, αυτά που ξέρατε. Είμαι αυτός που είμαι, και, θέλετε δεν θέλετε, θα γίνω δήμαρχος και μητροπολίτης, στα φανερά πλέον, αξιωματικός και άμα λάχει ακόμα και αρχιμαφιόζος.

Είναι και δυνατός η αδερφή σήμερα. Και αθλητικός. Και τσαμπουκάς. Έχει και θυμό, οργή και θράσος. Του λείπουν οι όρχεις, όμως. Τα αρσενικά μπαλάκια, για να κάνουμε ταμείο. Εκείνα τα δυο πραγματάκια που γουστάρουν γυναικείο κόλπο.

Να το ξεκαθαρίσουμε. Δυο ειδών οι όρχεις, είναι οι αντρικοί, είναι και οι αρσενικοί. Να ξέρουμε τι λέμε. Τα αρσενικά αποτελούν την έδρα ενός άλλου φρονήματος. Έτσι είναι. Είναι η έδρα του αρσενικού φρονήματος. Καμία σχέση με εθνικό και στρατιωτικό φρόνημα, με πολιτικό και θρησκευτικό φρόνημα.

Είναι τεράστια λέξη το “φρόνημα”, και απ΄ εκεί βγαίνει ο φρόνιμος, που στα ελληνικά, όχι αυτά που ξέρετε, όχι αυτά τα ελληνικά που τα έχετε κάνει σα τη μούρη σας, θα πει κάτι πολύ μεγάλο και βαθύ. Λένε δεν είναι το φρόνιμο παιδί, δεν είναι καλό, κάνει αταξίες. Έλα! Μην τη σκαρτέψουμε την κουβέντα. Φρόνημα θα πει έχω τεράστια επικοινωνία με τα αρσενικά μου μπιχλιμπίδια Είπαμε. Οι όρχεις έχουν έδρα το φρόνημα. Όπως τα οπίσθια ή ο λαιμός και ο αγκώνας π.χ. είναι έδρα άλλων πραγμάτων.

Και ο ομοφυλόφιλος έχει σωματική επαφή με άλλο άτομο. Κανονικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι διαθέτει αρσενικά μπαλάκια. Μιλάμε για φρόνημα και δεν αναφερόμαστε μονάχα στη συνουσία. Όχι, βέβαια. Μιλάμε για πνεύμα, ελεύθερο και ρωμαλέο. Αυτό το επιβεβαιώνει, το εκφράζει το φρόνημα, που απλά κατοικεί και επικοινωνεί με τα αρσενικά εργαλεία.

Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ!