ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ... , Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ

 
Νέο τρομοκρατικό κτύπημα, αυτή τη φορά σε μια γειτονιά κάπου στην Μόσχα, την περασμένη Παρασκευή. Πολύνεκρο κι αυτό. Διαφορετικό, αλλά και ίδιο με προηγούμενα.
Στο Παρίσι, πριν οκτώ χρόνια, φουλαριστό φορτηγό κατάπεσε στο πλήθος ενώ παρακολουθούσε τα πυροτεχνήματα στην εθνική γιορτή της Γαλλίας. Είχαν σκοτωθεί 84, τραυματίστηκαν 150. Για σκέψου! Τα τρομοκρατικά κτυπήματα να... παλιώνουν, να ξεχνιούνται και το σύμπαν να περιμένει το επόμενο. Που κι αυτό θα γίνει παρελθόν. Κι αυτό θα... λύσει τα άλυτα προβλήματα που προκαλεί η εξουσία.
Το παραμύθι για μεγάλα παιδιά. Το κατάλληλο για ενήλικες- κυρίως τους προβληματιζόμενους, τους λεγόμενους πολιτικοποιημένους. Φταίει η καταραμένη εξουσία, διότι δεν έχει σχέση με την αγιόπτητα του λαού. Των λαών. Να, το μέγα στοίχημα! Να λειτουργεί η εξουσία και να μην γεννά επαναστάτες και λοιπούς αντιρρησίες. 
Στην Ευρώπη, στο μεταξύ, δουλεύουν τα όργανα. Κάθε χώρα προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη βία και το θάνατο από τους τρομοκράτες. Διπλασιάζονται και τριπλασιάζονται τα μέτρα προστασίας (;), μετά το χτύπημα στη ρωσική πρωτεύουσα (φώτο). Η ισλαμική, όμως, κι όποια άλλη τρομοκρατία ΔΕΝ αντιμετωπίζεται. Δεν προλαμβάνεται. Δεν γίνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να την εμποδίσεις, όταν ο άλλος είναι αποφασισμένος να σκοτωθεί ο ίδιος και όσους πάρει μαζί του.

Ήδη, μετά απ' αυτό το «νέο» κτύπημα, εκείνοι που το οργάνωσαν και οι οπαδοί τους, το είπαν: «Ο Θεός είναι μεγάλος». Ποιος Θεός; Ο ίδιος ο Θεός των θυμάτων. Ο ίδιος ο Θεός όλων όσων καταδικάζουν το τρομοκρατικό κτύπημα. Ένας είναι ο Θεός. Σ' αυτό, τουλάχιστον, δεν υπάρχει αντίρρηση.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ