ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚOI ΠΡΩΙΝΑΤΖΟΥΔΕΣ

 

“Παιδιά, να τα βρείτε...” είπε ο κύριος Γιώργος Παπαδάκης αναφερόμενος στον κύριο Ιωάννη Λάτσιο και την κυρία Ελένη Μενεγάκη. Κουφό. Κουφότατο.

Η γελοιότητα που παίζει μπροστά στον κόσμο δεν έχει όρια. Μιλάμε, δηλαδή, ότι όλοι είναι για κλωτσές. Τελικά, αυτό το καταραμένο πράμα που λέγεται τηλεόραση έχει ξευτυλίσει το σύμπαν. Ποιος να γλυτώσει;

Κόψε φάση. Έχουν οικονομικές διαφορές οι δύο πρώην σύζυγοι και γονείς τριών παιδιών, Μενεγάκη και Λάτσιος, το έργο πάει στα δικαστήρια και οι αρσενικές πρωινατζούδες Παπαδάκης και Κωστόπουλος κάνουν τα σχόλιά τους. Και τι λένε; Τίποτα.

Τι να πει ο Πέτρος Κωστόπουλος: “Λυπάμαι γι' αυτό που συμβαίνει στον Λάτσιο και την Μενεγάκη”. Και γιατί το λέει στον αέρα; Επειδή λυπάται. Μάλιστα. Αν δεν λυπόταν θα έλεγε Δεν λυπάμαι;

Είπαμε; Η Μενεγάκη πουλάει. Τσουρνέβεις νούμερα τηλεθέασης ό, τι πεις γι' αυτήν. Και γίνεσαι “ρεπορτάζ” στα μήντια. Αυτό είπε ο Κωστόπουλος για την Μενεγάκη. Αν δεν πει δεν θα γίνει “ρεπορτάζ”.

Και ο Γιώργος Παπαδάκης, μετά τον Κωστόπουλο, στο λούκι. “Παιδιά, να τα βρείτε...”. Και γιατί δεν τους παίρνει στο τηλέφωνο αφού είναι φίλοι του, Λάτσιος και Μενεγάκη, να τους συμβουλεύσει να μη βγάζουν τα μάτια τους στα δικαστήρια; Δεν είναι ανάγκη να τους συστήνει να τα βρουν απευθυνόμενος στο ακροατήριό του.

Και στο φινάλε, γιατί να τα βρουν Λάτσιος και Μενεγάκη για το 1.600.000 ευρώ που διεκδικεί ο πρώην από την πρώην; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί κάνουν σαμποτάζ στα πρωινατζήδικα; Θα πεινάσουν οι ψευτοκουτσομπολίστικες εκπομπές αν δεν υπάρχουν τέτοια θέματα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Μενεγάκη τι λέει για τον Ηλία Κασιδιάρη