ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΠΩΣ Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΑΖΩΡ

 

Κάθε μέρα έχεις εκπομπή. Κάθε μέρα κάτι πρέπει να κάνεις. Κάτι καινούργιο, ξεχωριστό, ιντριγκαδόρικο. Κάθε μέρα; Αν είναι δυνατόν, έστω μέρα παρά μέρα, αν τα απονερα της προηγούμενης ημέρας κρατάνε την ακροαματικότητα, την θεαματικότητα.

Ο καθένας κάνει μια δουλειά και ο εκπομπάρχης έχει τη δική του αγωνία. Κάτι πρέπει να βρει, να προκαλέσει, να γίνει θέμα, να συζητηθεί. Διαφορετικά θα τον πάρει η κάτω βόλτα.

Παληά ιστορία αυτή με τη βρώμα ότι ο συμπαθής παλαίμαχος τραγουδιστής ελαφρών βαρών Τέρης Χρυσός είναι ο πραγματικός πατέρας σημερινού υπουργού. Μια βρώμα που είχε παραβρωμίσει στην Αθήνα. Την έφερε στο προσκήνιο ο γνωστός Τζίμης Πανούσης, την βρήκανε και την παίζουνε, χωρίς βέβαια να αναφέρουν την μαμά του παιδιού του... Τέρη Χρυσού, αλλά και τον “γιο” του.

Ναι, μου μοιάζει, μου μοιάζει πολυ, λέει ο Τέρης αλλά δεν είμαι εγώ ο πατέρας. Εντάξει, πάει κι αυτό. Το φάγανε κι αυτό, όσο ψωμί είχε να δώσει αυτή η παληά βρώμα. Θα ψάξουν κάτι άλλο.

Είπαμε. Η εκπομπή είναι καθημερινή. Κι έχει ένα στόμα όπως του σκύλου. Δεν χορταίνει ο αζώρ. Φαγωμένος να 'ναι περιμένει να του δώσεις να φάει κι άλλο.

Διαβάστε ακόμα:

Ηταν ή όχι μπαϊσέξουαλ ο Σέυμουρ Χόφμαν