ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ VOICE

 

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια τραγουδίστρια χαμηλών τόνων, ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας από πέρυσι λόγω τηλεόρασης. Την έμαθαν και οι πέτρες από κει που την ήξερε μόνο η μάνα της και κάποιες ξαδέλφες της.

Θα σου δώσω όλο το παρασκήνιο. Αφού, λοιπόν, χώρισε από τον 30αρη υπερπαίδαρο τραγουδιστή  Γιώργο Τεντζεράκη, έκανε ερωτική κατάσταση με τον 60αρη Γιώργο Κυβέλο. Ο οποίος Κυβέλος χρόνια προσπαθούσε να δείξει ότι κάτι αξίζει στην δισκογραφία αλλά δεν στέριωνε πουθενά.

Μέχρι διευθυντής έγινε το παλληκάρι ένα φεγγάρι στην ΕΜΙ αλλά τον... έφυγαν κακήν κακώς. Κανένα πρόβλημα. Ο Κυβέλος κύλησε σε άλλα καπάκια, έγινε έντεχνος και παραγωγός του Νταλάρα. Στη συνέχεια με την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Τα χιλιόμετρα του Κυβέλου έφθασαν και στην ΕΡΤ, της οποίας χρημάτισε «σύμβουλος»  και έπαιρνε ένα σκασμό λεφτά κάθε μήνα χωρίς να πατάει το πόδι του. Τώρα είναι διευθυντής στην Heaven του Antenna, παραγωγός του Ρέμου και σύντροφος της Μελίνας Ασλανίδου. Να, πως βρέθηκε η Μελίνα μας στο Voice. Ποιος μιλάει για διαπλοκή;

Διαβάστε ακόμα:

Να βγάλουν τελάληδες στους δρόμους για την Μενεγάκη