Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

 

Εγώ είμαι εγώ, σου λέει ο ένας. Κι εγώ είμαι Εγώ, σου λέει η άλλη. Να, γιατί είχαν σκοτωθεί Πέτρος Κωστόπουλος και Ελένη Μενεγάκη.

Λέμε τώρα πώς παίζεται η μπάλλα στη showbiz, αλλά γενικά και στο γήπεδο της τηλεοράσης και των media. Ξέχνα τα κολλητηλίκια, τις μαϊμού παρείτσες, αυτός είναι δικός μου, αυτή θα κάνει ό, τι της πω. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Μόνον το Εγώ είμαι Εγώ.

Άρα, κυρία Μενεγάκη, αφού είμαι ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο πρόεδρος της ένωσης ιδιωτικών ραδιοσταθμών, ο ιδιοκτήτης τριών ραδιοφώνων, ο εκδότης 17 περιοδικών, ο εισηγμένος στο χρηματιστήριο, μακράν το πρώτο brand της αγοράς στον τομέα μου, θα με πας πάσο. Θα κάνεις τα κέφια μου. Δεν θα λες “Όχι” όταν σε θέλω για εξώφυλλο στο Nitro ή, το Downtown και θα λες “Ναι” όταν σου “ζητάω” να μη φωτογραφηθείς στα περιοδικά του Λυμπέρη.

Η κυρία Μενεγάκη, όμως, δεν είναι χθεσινή και ναι μεν κάνει κολεγιές με τους άρχοντες της πιάτσας, αλλά δεν είναι ό, τι πεις εσύ μεγάλε. Είναι ότι Εσύ μπορεί να είσαι ο Κωστόπουλος αλλά εσύ μ' έχεις περισσότερο ανάγκη απ' ό, τι εγώ, οπότε εσύ θα με πας πάσο, κύριε Πέτρο.

Δεν είχε προσκυνήσει, λοιπόν, τον Κωστόπουλο η Μενεγάκη που σαν πρώτη μούρη στην τηλεόραση δεν γούσταρε να το παίζει ενεργούμενο σε κανένα νονό του χώρου.

Και επειδή όπως οι καλές φιλίες κρατάνε χρόνια, έτσι συμβαίνει και στις χοντρές κόντρες. Προχθές, λοιπόν, ο Πέτρος την άναψε στην παληά οικογενειακή φίλη, με αφορμή ότι η κυρία Μενεγάκη θα εμπλακεί επιχειρηματικά σε e-shop, ηλεκτρονικό κατάστημα που μέσω ίντερνετ θα πουλάει βιολογικά προϊόντα.

Την φαντασιώνομαι την Μενεγάκη να σκύβει να κόψει ραδίκια για το μαγαζί της, είπε ο Κωστόπουλος. Κάπως έτσι το πέταξε.

Λέγεται ότι κάποιος συνεργάτης της Μενεγάκη της πρότεινε να πει στην εκπομπή της: “Όταν με φαντασιώνεται ο Πετράν να σκύβω για να κόψω βιολογικά ραδίκια, αυτός πού το βάζει το χέρι του;...”

Διαβάστε ακόμα:

Τουμπέκα, ρε, Κωστόπουλε, μιλάς κι εσύ