Ο ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ

 

Τίτλο την κάνανε την ατάκα του Γρηγόρη Βαλιανάτου ότι υπάρχουν κι άλλοι gay υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα. Όχι, θα χάνανε την ευκαιρία  για να πουλήσουν. Για να πιάσουν ακροαματικότητα, θεαματικότητα, επισκεψιμότητα, κυκλοφορία, εισιτήρια, διαφήμιση, φράγκα.

Αυτό γίνεται. Αυτό κάνουμε όλοι. Αγοράζουμε και πουλάμε. 'Ολοι. Μήντια και αναγνώστες, θεατές, ακροατές, επισκέπτες, κοινό, που λέμε. Άκου κοινό! Απαράδεκτο. Ότι, δηλαδή, όλος ο κόσμος είναι κοινό. Ότι όλοι είναι το ίδιο, όλοι μέσα σε μία πλαστική σακούλα. Έστω ότι όλοι όσοι αποτελούν εν δυνάμει τους ακροατές ενός ραδιοφώνου είναι ίδιοι, οι θεατές ενός καναλιού, οι αναγνώστες μιας εφημερίδας.

Παρακάτω. Πρώτος ο αποδυτηριάκιας μίλησε για το λόγο που ο Βαλιανάτος αναφέρθηκε όχι απλά στην ομοφυλοφιλία του, αλλά κυρίως στο ότι είναι οροθετικός. Είπαμε. Για να κτυπήσει “ομοφυλοφιλικά” τους άλλους υποψηφίους δημάρχους. Δηλαδή;

Προκαλεί ο Βαλιανάτος. Δηλαδή; Είμαι ομοφυλόφιλος, λέει. Εσύ, κύριε Καμίνη, είσαι; Αν είσαι γιατί δεν το λες; Αν δεν είσαι, γιατί δεν βγαίνεις να πεις “Μπράβο, σύντροφε Βαλιανάτε, που έχεις το θάρρος να το παραδεχθείς”.

Αυτή είναι η πρόκληση του Βαλιανάτου. Περιμένει να μπουν στο γήπεδό του οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι και να τους ξεβρακώσει πολιτικά. Πολιτιστικά. Κοινωνικά. Δημοκρατικά. Δηλαδή;

“Είμαι gay εγώ” λέει ο Βαλιανάτος, εσύ είσαι, σύντροφε Κασιδιάρη; Αν δεν είσαι κάνε την κριτική σου για τη δική μου δημόσια τοποθέτηση ότι έχω AIDS. Πήρες πρέφα; Ό, τι πει ο Κασιδιάρης θα βγει χαμένος. Ο Κασιδιάρης, ο Σπηλιωτόπουλος, ο Κακλαμάνης. Κερδισμένος θα είναι επικοινωνιακά ο Βαλιανάτος, είτε μιλήσουν, είτε όχι, ό, τι κι αν πουν, οι άλλοι υποψήφιοι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κασιδιάρης το παίζει τεκνό για το gay κοινό