ΣΚΑΝΔΑΛΟ EUROVISION ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

 

Του την βάρεσε κανονικά του Νίκου Μουρατίδη και, αποδυτηριάκιας μιλάει, μη μπλέξεις με τύπο καθαρό, και σχετικό και αναρχικό. Αυτό είναι ο Μουρατίδης. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Και δεν θα τον βρεις σκάρτο, και είναι της δουλειάς, του χώρου, και το πιο σημαντικό δεν μιλάει για το προσωπικό του συμφέρον.

Ποιο είναι το θέμα; Δεν είναι δυνατόν τον διαγωνισμό τραγουδιών της Eurovision να το μαγειρεύει ένας ιδιώτης. Μια ιδιωτική επιχείρηση. Ένα εκτός ελέγχου δημόσιας τηλεόρασης κανάλι μουσικό και μια εταιρεία δίσκων, που και τα δυο ανήκουν στον Κασιδόκωστα, στον γιο της Μαριάνας Λάτση.

Σου λέω ότι ο Μουρατίδης, αφού κανείς άλλος δεν κοντράρει, τα έχει πάρει στο κρανίο και τα λέει χύμα και τσουβαλάτα. Και ζητάει να ακυρωθεί ο διαγωνισμός της Eurovision. Επί τόπου.

Συγκεκριμένα. Αφού η Eurovision είναι πρότζεκτ των δημοσίων τηλεοράσεων κάθε χώρας γιατί παντού τρως στη μάπα το κόλπο «Eurosong 2014 – «A Mad show»; Δεν κατάλαβα, απορεί ο Μουρατίδης. Show του Mad είναι το έργο, το οποίο Mad είναι της Panic, της εταιρείας δίσκων.

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: «Έξω το ξέρουν οι διοργανωτές της Eurovision ότι στη μπανανία, δηλαδή στην Ελλάδα, το φεστιβάλ παίζεται από ιδιωτικό κανάλι και από ΜΙΑ μόνο εταιρεία δίσκων;».

ΕΠΙΣΗΣ: «Πάρα πολλοί είναι οι δημιουργοί που διαμαρτύρονται που δεν μπόρεσαν να στείλουν για πρόκριση τα τραγούδια τους στη δημόσια τηλεόραση επειδή η Eurovision κατέληξε μονοπώλειο του Mad και της Panic. Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός! Να μην πάμε καθόλου στην Eurovision. Για να μη μας κοροϊδεύουν».

Σου λέω ότι μπλέξανε με τον Μουρατίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγαλείο της ξευτύλας ξεπεσμένου θρύλου