ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΛΙΝΑΡΙ

 

Μία άγνωστη κομμώτρια, μια χαμένη σε μεγαλοκατάστημα πωλήτρια, μια χωρισμένη 40άρα με τρία παιδιά που τρέχει και δεν φθάνει, αυτές οι τρεις στην ηλικία της Λώρεν Σκωτ και εκατομμύρια άλλες που διαβάζουν και ακούν για τον λαμπερό κόσμο της μόδας και της σώουμπιζ, τι να σκέφθηκαν για την αυτοκτονία;

Ένα κορίτσι, το κορίτσι του Μικ Τζάγκερ εδώ και 13 χρόνια, είχε μια εύκολη ζωή, υιοθετημένη κόρη από Μορμόνους, 1μ.92 ύψος, πρωτοέγινε μοντέλο και μετά σχεδιάστρια και μπίζνεσγούμαν της μόδας. Και πήρε μια γραβάτα, την έδεσε στο λαιμό της και κρεμάστηκε. Απαγχονισμός επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής.

Τι ήταν ακριβώς εκείνο που την έκανε να αυτοκτονήσει; Άσε τι γράφουν. Δεν ξέρεις γιατί αυτοκτόνησε. Τα μήντια είναι για να γράφουν. Ό, τι λέει ο καθένας να το μοστράρουν, είτε έχει βάση, είτε όχι. Κι αν η κυρία που έδωσε μόνη της τέλος στη ζωή της ήταν σταρ του σινεμά ή, της μουσικής για χρόνια ολόκληρα δεν θα σταματούσαν τα ΜΜΕ να επανέρχονται για τα αίτια του θανάτου της.

Έτσι συμβαίνει. Η σεναριολογία πουλάει. Ο κόσμος έχει μια ανάγκη εσωτερική και ψυχολογικού τύπου να χώνεται μέσα από την κλειδαρότρυπα του επώνυμου.

Πέρα απ' αυτό. Σχέση ερωτική με τον Μικ Τζάγγερ; Περίεργο. Πώς να  κουμαντάρεις αυτό το θηρίο; Και πώς να κουμαντάρεις τη δικηά σου ζωή μ' έναν δηλωμένο κραιπαλιστή. Δεν υπάρχει κάτι που δεν το κάνει ο αγέραστος αρχηγός των Rolling Stones. Είναι αδύνατον αν τον ακολουθήσεις, είναι ουτοπία να περιμένεις να έρθει προς εσένα, σα φίλος, σαν πατέρας, σα συνεργάτης, σαν εραστής. Ο άνθρωπος είναι καβάλα στο ασταμάτητο άλογο και τρέχει γράφοντας το σύμπαν.

Διαβάστε ακόμα:

Βανδή σε Ρέμο: Είσαι fat boy