Ο ΠΙΤΣΑΔΟΡΟΣ ΑΡΕΣΕ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΙΤΣΕΣ

 

Τι κάνει ένας εκπομπάρχης για το κυνήγι της τηλεθέασης. Η αγωνία, σου λέω. Το άγχος, και μην παραμυθιάζεσαι που τον βλέπεις τον τηλεπαρουσιαστή όλο χαμογελάκια και σκερτσάκια. Από τη μύγα ξύγκι να βγάλει. Τι θα παίξουμε αύριο. Πώς θα ιντριγκάρουμε το κοινό. Ακόμα και το τίποτα, αν χρειαστεί, αν κρίνουμε ότι θα τσιμπήσει ο κόσμος, θα το κάνουμε θέμα.

Γνωστή η ιστορία του πιτσαδόρου που έγινε φίρμα τη βραδυά των Όσκαρ. Έγινε κι αυτό. Παραγγείλανε πίτσες και τον δικό σου, τον πιτσαδόρο, μέχρι που τον ανέβασαν στη σκηνή. Τεφαρίκι η δουλειά σκέφθηκε η ομάδα της Ντε Τζενέρις, που χρόνια κάνει το δικό της σώου και φέτος ήταν η παρουσιάστρια της γιορτής των Όσκαρ.

Βεβαίως υπάρχει ομάδα σε κάθε εκπομπή. Ο παρουσιαστής βγαίνει στο γυαλί, όμως όλα είναι ρυθμισμένα μέχρι λεπτομέρειας από την ομάδα που δουλεύει την εκπομπή. Αποφασίσανε, λοιπόν, να κλείσουν τον πιτσαδόρο στην υψηλότατης τηλεθέασης εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις. Φοβερά πράγματα. Όπως συζητάει η εν λόγω παρουσιάστρια έχοντας απέναντί της στο στούντιο τον Ομπάμα ή, την Χίλαρυ Κλίντον, τον Τομ Κρουζ ή, τον Τζώρτζ Κλούνυ, έκανε το ίδιο με τον πιτσαδόρο.

Τι να μας πει ένας πιτσαδόρος; Είπαμε. Ό, τι θα κάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης να χορεύουν χούλα-χουπ. Ποια ηθοποιός σ' αρέσει ρώτησε τον πιτσαδόρο η Τζενέρις. Η Τζούλια Ρόμπερτς.

Πήρες χαμπάρι; Βγήκε το θέμα και στην επόμενη εκπομπή. Αφού άρεσε ο πιτσαδόρος, η κυρία τον ξανακάλεσε και του έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Την Τζούλια Ρόμπερτς, που κρύφτηκε στο στούντιο και ξυπόλητη σέρνοντας τη δίμετρη κορμάρα στο πάτωμα εμφανίστηκε ξαφνικά. Και οι τηλεθεατές έζησαν το μέγα γεγονός. Πώς αισθάνθηκε ο πιτσαδόρος όταν είδε μπροστά του την αγαπημένη του ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμα:

Η 23χρονη και η 43χρονη Τατιάνα