ΦΩΣ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

Δημόσιο πρόσωπο ο κύριος Φώτης Σεργουλόπουλος. Η δουλειά του είναι δημόσια, αφού υποδύεται τον παρουσιαστή, τον ηθοποιό. Και η προσωπική του ζωή, με τη δική του συμβολή κι όχι, παίζει δημόσια. Θα σταθώ σε μια δήλωσή του. Ότι ονειρεύομαι ο γιος μου να γίνει άνθρωπος μορφωμένος με αξίες. Το βλέπω δύσκολο. Απίθανο.

Μια στιγμή. Ασφαλώς και δεν μιλάω στην πραγματικότητα για τον ίδιον τον κύριο Σεργουλόπουλο. Αποδυτηριάκια διαβάζεις. Πουλάω ακαδημαϊκό σχολιασμό, δεν ασκώ την κουτσομπολιστική. Που σημαίνει ότι παίρνω αφορμή μια δήλωση, μια ενέργεια δημόσιου προσώπου για να πω τα δικά μου. Όχι να επικρίνω, να επικροτήσω κάποιον μπάμια, κάποιον αξιόλογο άτομο.

Σαχλαμάρες αμολάει στην εκπομπή του ο κύριος Σεργουλόπουλος. Χα χα χα και χου χου χου. Αυτή είναι η κριτική μου για τη δουλειά του δημοσίως. Κι αυτό που κρίνω δεν είναι προσωπικό, αφορά όσους φελούς κάθονται και ακούνε από την τηλεόραση κάποιον δήθεν να χιουμορίζει, να φτηνοαστειεύεται, να σαχλαμαρίζει.

Και λες. Αν ο γιος του κυρίου Σεργουλόπουλου παρακολουθεί τις κατώτατης στάθμης τηλεοπτικές εμφανίσεις, του πατέρα του και νοιώθει υπερήφανος για την επαγγελματική παρουσία του στο χώρο, πώς θα γίνει άνθρωπος μορφωμένος και με αξίες, όπως εύχεται ο μπαμπάς του.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι πραγματικός αντιστάρ