ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΒΑΛΕ Η ΚΙΝΤΜΑΝ

 

Τεράστια ανακάλυψη. Τρέξτε να μπανίσετε το μέγα εύρημα. Έχουμε και φωτογραφίες για να αποδείξουμε την απάτη. Το ψεύτικο στήθος της Νικόλ Κίντμαν. Τα σιλικονάτα βυζιά της.

Φοβερά πράγματα. Σα να συνέλαβαν εγκληματία στα πράσα. Τον ξεσκέπασαν και τον παραδίδουν να δικαστεί στο πλήθος. Και γιατί; Επειδή το κορίτσι “έβαλε στήθος”.

Μαγκιά της Αυστραλέζας και βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού που περισσότερο από 20 χρόνια κυκλοφορεί εντελώς άβυζη. Πρώτο όνομα, πριν ακόμα παντρευτεί με τον Τομ Κρουζ, κι όμως δεν είχε πρόβλημα να γυμνωθεί στα ίσα μπροστά στην κάμερα, όταν το απαιτούν οι ανάγκες ενός ρόλου.

Τελικά, υπέκυψε, έκανε προσθετική. Είναι αυτό θέμα, όμως; Είναι, γι' αυτό δημοσιεύονται φωτογραφίες πριν από το φούσκωμα και σημερινές για να “ανακρίνουν” συγκριτικά την Νικόλ Κίντμαν. Δεν μας ξέφυγες, κυρία μου, σε τσακώσαμε και σένα. Αμ, δε!

Αξίζει ένα Όσκαρ το διεθνές μέσο που θα μας πει αυτό που μόνο ο αποδυτηριάκιας γνωρίζει. Τι άλλο εκτός από στήθος έβαλε και συνεχίζει να βάζει και σε ποιο μέρος του σώματός της η κυρία Νικόλ Κίντμαν. Εδώ σας θέλω, σαϊνια.

Διαβάστε ακόμα:

Θα προλάβει να κάνει παιδιά ο Τζωρτζ Κλούνυ;