ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗ - ΤΖΑΒΕΛΛΑ!

Πηγή: INTIME
 

Η πόρτα ανοίγει ο Τζαβέλλας βγαίνει σα σφαίρα. Ο Μανιάτης από πίσω τον ακολουθεί, κραυγάζοντας: «Ποιον είπες, ρουφιάνο, ρε π...τη». Κόλαση! Μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Ιαπωνία και το 0-0.

Οχι δεν έγινε έτσι. Περίεργο. Εφυγαν μαζύ από τα αποδυτήρια Τζαβέλλας και Μανιάτης. Δείγμα του καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα. Γράφτηκε αυτό, από απεσταλμένο στη Βραζιλία. Οχι υπάλληλο της ΕΠΟ, αλλά δημοσιογράφο που κάποιο μέσο πλήρωσε για να βρεθεί εκεί.

Μπροστά, λέει, ο Μήτρογλου με το Χολέμπας και από πίσω οι δυο που πλακώθηκαν μια ημέρα νωρίτερα. Και βγήκε το συμπέρασμα, περί ομαδικού πνεύματος. Φανταστείτε να πήγαινε ο Τζαβέλλας να αγκαλιάσει τον Μανιάτη on camera μετά το τέλος του αγώνα, όπως είχε κάνει ο Μουρίνιο στον Σέρχιο Ράμος ενώ δεν αντάλασσαν ούτε καλημέρα. Θα έβγαιναν όλοι και θα έλεγαν. Ορίστε, η οικογένεια της εθνικής. Ορσε, να μη σας τα χρωστάω!

Μιλάμε για παίκτες που είχαν δυο μήνες να τα βρουν σαν άνδρες και κυρίως σαν επαγγελματίες από το ντέρμπυ της ντροπής στην Τούμπα και τα έκαναν όλα πουτάνα μέσα στο μουντιάλ. Και κάποιοι, επαγγελματίες δημοσιογράφοι, έφτασαν στο σημείο να σημειώνουν το φοβερό της υπόθεσης. Να περπατούν μαζύ στο δρόμο για το πούλμαν. Ενώ, θα έπρεπε να έχουν το αντριλίκι ο καθένας να φύγει σε διαφορετική κατεύθυνση και με άλλο όχημα. Και γαμώ τα ρεπορτάζ!

Διαβάστε ακόμα:

Παγκόσμια επιτυχία της Ελλάδος το μουντιάλ