ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ

 

Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ηθοποιός. Αξιόλογος ηθοποιός. Δικαιολογημένα έχει εκτιμηθεί ότι ανήκει στους ποιοτικούς καλλιτέχνες. Είναι μια αξία στο χώρο του και επιλέγει τις δουλειές που θα υπογράψει.

Η σοβαρότητα του ηθοποιού Κιμούλη και η συγκρότησή του σαν άτομο, μάλιστα και πολιτικοποιημένο, δεν τον εμποδίζει να εμφανίζεται σε ανάλαφρες τηλεοπτικές εκπομπές. Να δίνει συνεντεύξεις σε χαζοχαρούμενα περιοδικά. Κυκλοφορεί σ' αυτή τη ζωή, σ' αυτή την εποχή, δεν είναι αποτραβηγμένος στο Άγιον Όρος.

Έτσι έδωσε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Μία απάντηση του ηθοποιού: “Τρεις φορές μ' έχεις καλέσει στην εκπομπή σου και τις τρεις φορές μου έκανες την ίδια ερώτηση, αν θα παντρευτώ ξανά...”.

Δεν φταίει ο Λιάγκας. Ο Κιμούλης φταίει που δεν ξαναπαντρεύεται. Έτσι είναι. Αν ξαναπαντρευόταν ο ηθοποιός δεν θα τον ρωτούσε πάλι ο παρουσιαστής το ίδιο πράμα. Ούτε θα τον ρώταγε “Πότε θα ξαναχωρίσεις για να ξαναπαντρευτείς”.

Να το έχει υπ' όψιν του ο κύριος Κιμούλης. Και την επόμενη φορά που θα πάει στον Λιάγκα, για να μιλήσει για την καλλιτεχνική πορεία του, πάλι θα ξαναρωτηθεί αν θα ξαναπαντρευτεί.

Διαβάστε ακόμα:

Οι κακές γλώσσες για Ζέτα και Χατζηγιάννη