ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...

 

Αυτό δεν μ' άρεσε. Η απάντηση της τραγουδίστριας Καίτης Γαρμπή, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα κατηγορείται για φοροδιαφυγή ενός εκατομμυρίου ευρώ. Αν έχεις να πεις κάτι δημοσίως, υποστηρίζεις απλά ότι η πληροφορία που βγήκε στον αέρα είναι λανθασμένη. Δεν λες αυτό που είπε η κυρία Γαρμπή.

Αν αποδέχεσαι την κατηγορία από πλευράς Εφορίας, αν συμφωνείς ότι χρωστάς το ένα εκατομμύριο, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου. Αδυνατώ να εκπληρώσω την υποχρέωσή μου, μου ήρθαν ανάποδα κάποια πράγματα, προσπάθησα να πουλήσω ένα ακίνητο αλλά δεν μου έκατσε. Τέτοια. Όχι αυτό που είπε η τραγουδίστρια.

Ποια ήταν η αντίδραση της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας; Επειδή είμαι φίρμα, επειδή ο κόσμος ψοφάει για το τι τρέχει με τα άτομα υψηλής αναγνωρισιμότητας, έφτιαξαν μια φούσκα, ότι είμαι φοροκλέπτισσα, και με κατευθυνόμενο αποπροσανατολισμό του κόσμου από τα προβλήματά του με διέσυραν. Αυτά ακριβώς είπε η κυρία Καίτη Γαρμπή, όχι όπως τα γράφω, αλλά με τα δικά της λόγια, όπως τα σιδέρωσαν οι δικηγόροι της.

Αυτό είναι το σχόλιό μου. Ότι είναι εγωιστικό ένα δημόσιο πρόσωπο, να ισχυρίζεται ότι στην πλάτη του έγινε παιχνίδι για να ξεχαστεί ο κόσμος από τα προβλήματά του. Δεν νομίζω ότι έστω κι ένας απ' αυτούς που υποφέρουν λόγω της οικονομικής κρίσης να ξέχασε τον πόνο του με την περίπτωση της τραγουδίστριας.

Διαβάστε ακόμα:

Παζάρια έκανε στη Μύκονο ο Μουρίνιο