ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

 

Ένα κουτί από σπέσιαλ ζαχαρωτά της Άνδρου διαθέτω σ' όποιον μου λύσει την απορία. Γιατί τα μήντια ασχολούνται, πολυασχολούνται με τη σχέση της κυρίας Ηλιάδη και του κυρίου Γκέντσογλου. Συμβολίζει κάτι το έν λόγω ζευγάρι; Εκφράζει κάτι, κι αν ναι, τι να 'ναι αυτό.

Η Ηλιάδη είναι έγκυος. Η Ηλιάδη θα γεννήσει. Γέννησε. Η Ηλιάδη θα πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο. Ακόμα κι αυτό γράφουνε, για να μη νομίσουν κάποιοι μαλάκες ότι θα την αράξει στην γυναικολογική κλινική.

Ποια είναι η κυρία Αγγελική Ηλιάδη, για να μη χάνει ούτε βήμα της η παπαράτσειος δημοσιογραφία. Μία ανύπαρκτη τραγουδίστρια. Μία μεγαλοκοπέλλα που παριστάνει την τραγουδίστρια. Δεν έχει φωνή, ούτε είναι σόι τα τραγούδια της. Τουλάχιστον, ο σύντροφός της, ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ποδοσφαιριστής. Μέτριος, όμως ποδοσφαιριστής.

Κάποτε στην Ελλάδα πρωταγωνιστούσαν στην καθημερινότητα ζευγάρια από άτομα αξίας. Μεγάλοι ηθοποιοί, σπουδαίοι μουσικοί, βαρβάτοι πολιτικοί, επιχειρηματίες παραδοσιακοί. Σήμερα ο τίποτας με τον κανέναν ερωτεύονται, σχετίζονται, πλακώνονται, χωρίζουν και κερδίζουν δημοσιότητα. Να έχει ο κόσμος να διαβάζει.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο πρόβλημα της Παπαρίζου