Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ GAY

 

Δείτε με μπικίνι την Έλλη Στάη. Τι να δω, ρε, για να το καταλάβω. Ότι μια εξηντάρα φοράει μπικίνι; Δεν είναι αξιοσημείωτο αυτό. Και εβδομηντάρες φοράνε μπικίνι, και τόπλες και σε τόπο γυμνιστών κυκλοφορούν τσίτσιδες.

Δείτε με μπικίνι την Όλγα Τρέμη. Ούτε κι αυτό το καταλαβαίνω. Τι θες να μου πεις, ότι  μια εξηντάρα κρατιέται ακόμα; Ότι είναι επιθυμητή. Δεν βλέπω κάποιο άλλο νόημα. Ναι, αλλά το μπικίνι της παρουσιάστριας είναι κόκκινο. Α, αυτό είναι  που προκαλεί το ενδιαφέρον.

Ψοφάει ο άλλος για γυμνό. Γιατί να του χαλάσουν το χατήρι. Αγκαλιές και φιλιά στη θάλασσα ο Σαμαράς και η Φουρέϊρα. Το ‘χετε ξαναδεί αυτό; Όχι, βέβαια. Ένα ζευγάρι να κάνει μπάνιο στην παραλία. Απίθανο. Και το πιο φοβερό να φιλιούνται. Έλα, κόσμε, να δεις. Την Σία Κοσιώνη του σκαϊ χέρι με χέρι και ερωτευμένη με τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Μπακογιάννη, περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος.

Έπιασα και ένα άλλο λαβράκι. Σ’ ένα διάλειμμα, λέει, των καλοκαιρινών της διακοπών η Κατερίνα Στικούδη εξέφρασε την άποψη της για τους ομοφυλόφιλους που θέλουν να γίνουν γονείς. Πολύ σωστά τα μήντια δίνουν χώρο σε απόψεις διακεκριμένων προσωπικοτήτων για θέματα αιχμής της κοινωνίας.

Διαβάστε ακόμα:

Της κακομοίρας με Καλομοίρα