ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ

 

Δεν υπάρχει μέσο που να έμεινε απ' έξω από τον έρωτα, λέει, της κυρίας Σίας Κοσιώνη και του κυρίου Κώστα Μπακογιάννη. Τους τσάκωσε η κάμερα, χέρι με χέρι στην Αντίπαρο (φωτο), και τα μήντια έβγαλαν το συμπέρασμα. Ότι δεν τον κρύβουν τον έρωτά τους.

Φοβερά πράγματα. Ότι βλέπουν, γράφουν. Ότι τους λέει κάποιος, το παίρνουν τοις μετρητοίς. Μια ζωή στο παραμύθι.

Πράγματι, κυκλοφόρησαν δημόσια στο νησί ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, και η γνωστή παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Σκάι. Αυτό γιατί να σημαίνει ότι οι δύο πρώην παντρεμένοι είναι και ερωτευμένοι; Από πού βγαίνει αυτό, δεν το καταλαβαίνω.

Πού ζούμε, ρε. Επειδή ένας άνδρας και μία γυναίκα είναι μαζύ για μία εβδομάδα, ένα μήνα, σημαίνει ότι είναι και ερωτευμένοι; Δεν ζουν στη γη, φαίνεται, όπου οι άνθρωποι τα φτιάχνουν, γίνονται ζευγάρι και χωρίς να παίξει ο έρωτας. Μιλάμε για έρωτα, όχι για καψούρα, για κάτι πρόσκαιρο.

Είπαμε, όμως. Και δεν μιλάμε για το ζευγάρι της Αντίπαρου. Τα ΜΜΕ προκειμένου να εντυπωσιάζουν πουλάνε φύκια.
Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, λέει ο Σαμαράς. Και επειδή το είπε δεν θα γίνουν; Άσε, ρε. Δεν θα βάλουμε άλλους φόρους, λέει ο υπουργός οικονομικών και αμέσως διαψεύδεται.

Ερωτευμένοι, λέει, είναι οι δυο τους. Τι είναι ο έρωτας, ρε; Πουκάμισο, μια ζώνη που τη βάζεις και τη βγάζεις από το παντελόνι; Γράφουν τα ΜΜΕ για μία ηθοποιό, για μία μοντέλα, ότι είναι ερωτευμένη. Καλά, πόσες φορές ένας άνθρωπος ερωτεύεται στη ζωή, του, κάθε τρεις μήνες, κάθε χρόνο;

Συμπέρασμα. Δεν είναι γεγονότα ό, τι φαίνονται σαν τέτοια.