Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΔΗ

 

Αυτό θα πει τόλμη! Δεν το λέω εγώ, που έχω απεριόριστο σεβασμό στη λέξη “τόλμη”. Που θα τη χρησιμοποιήσω μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις και όταν αφορούν πράξεις σπουδαίες ατόμων, ξεχωριστών.

Το διάβασα και μου φύγανε τα μαλλιά! Ότι κάποια κυρία ονόματι Μιράντα Πιερίδη, επαγγελματίας τραγουδίστρια, τόλμησε, λέει, να ξυρίσει το κεφάλι της. Φοβερά πράγματα. Έχουμε καταβαραθρωθεί στο έκτο υπόγειο δεξιά. Τόσο χαμηλά, όταν αξιοπρεπή και πολυδιαβασμένα μήντια το γράφουν έτσι. Ότι η κυρία Μ.Π. τόλμησε.

24-08-14pieridi01

Πληροφορηθήκαμε και το όνομα του κομμωτή της, που της έκανε το extreme κούρεμα, όμως άφησε στο κεφάλι της ένα κοτσίδι. Αυτό δεν το είπαν! Ότι είναι και γαμώ την τόλμη μία καλλιτέχνις να θυσιάζει τα μαλλιά της, όμως να κρατάει μία κοτσίδα.

Να δούμε αν θα “πιάσει” η “τολμηρή” κόμμωση. Πόσα μέσα, δηλαδή, κωλοπεριοδικά και κωλοsite θα τολμήσουν να δημοσιεύσουν τολμηρές φωτογραφίες της τολμηρής κόμμωσης. Από το ύφος, πάντως, της τολμηρής τραγουδίστριας είναι σίγουρο ότι έχει εξασφαλισμένη δημοσιότητα. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ξανακάνει κάποια άλλη τολμηρή ενέργεια.

Διαβάστε ακόμα:

Δημοσιογράφοι στα ξερονήσια