ΤΑ 1.000 ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ

 

''Δεν θέλω να πηγαίνω πότε με τον έναν, πότε με τον άλλον...” είπε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή η καυτή σαρανταοκτάρα Τζένιφερ Λόπεζ. Και γιατί μας το λέει; Εμείς, δηλαδή, όλοι όσοι παρακολουθούσαμε το show, αλλά και όσοι διάβασαν τη δήλωσή της, τι μπορούν να κάνουν για το πρόβλημά της;
Έχει ήδη τρία διαζύγια η τραγουδίστρια και θέλει μόνιμο δεσμό, γιατί όχι κι ένα γάμο ακόμα. Μικρότερο της κατά 20 χρόνια, ο τρίτος σύζυγος ήταν μόνο 15 χρόνια νεώτερος.

Γιατί η γυναίκα πάει με άνδρα; Για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Ε, αν δεν την καλύπτει ο ένας άνδρας, τι πιο λογικό να αναζητήσει άλλον. Μετά έναν άλλον, αν ο προηγούμενος δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της. Μέχρι να βρει τον κατάλληλο, να αλλάζει εραστές, όπως η Λόπεζ.

Τρεις γάμους η κυρία αλλά και 133 σχέσεις στην ατζέντα της. Και ακόμα δεν της έκατσε η δουλειά. Νέα είναι ακόμα, μετράει ως γυναίκα, γιατί λοιπόν... δυσανασχετεί που αλλάζει αγκαλιές, ανάσες, λόγια ερωτικά και βέβαια πέη; Η ίδια, βέβαια, αυτό που ψάχνει στον άνδρα δεν είναι η αλλαγή στο πέος, στο μέγεθος, στο μήκος, στο πάχος, στην εικόνα του. Γνωρίζει, άλλωστε, περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα ότι δεν πρόκειται να βρει το ίδιο πέος, κι αν χρειαστεί η Τζένυ μας να κοιμηθεί χίλιες και μία νύχτες με διαφορετικό αρσενικό.

Κάτι άλλο, εκτός από πέος, ψάχνει η Jennifer Lopez, η οποία δεν δηλώνει ψώλα. Συνεχίσει, λοιπόν, τις αναζητήσεις και χωρίς τη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού. Εκτός κι αν αποφασίσει ότι αυτό που έχει ανάγκη απ' έναν άνδρα δεν πρόκειται να το βρει. Δεν φαίνεται για άτυχη, όμως. Κάποια στιγμή, ίσως μετά από πολλούς ακόμα συντρόφους, η τύχη να της χαμογελάσει.

Διαβάστε ακόμα:

Κήρυγμα με ξεβράκωμα η κυρία Φουρέιρα