ΣΕΞΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ

 

Έπρεπε να πέσει φασίνα στην κυρία με το που θα εμφανιστεί. Είναι πολιτιστική ανωριμότης να κυκλοφορεί με τέτοια προκλητικότητα, χωρίς να της πετάξουν στουπιά βουτηγμένα σε λάδια, σερβιέτες μεταχειρισμένες, σάπια λαχανικά. Δεν αναφέρομαι στην πρόκληση του τολμηρού ντυσίματός της, ούτε στο γυμνό που μοστράρει στο σώμα της. Καλοδεχούμενα είναι αυτά, του ζωολογικού κήπου είμαστε, όχι της άγριας ζούγκλας.

Η κυρία Ρίτα Όρα έκανε μανικιούρ αξίας 56.000 δολαρίων. Η απόλυτη πρόκληση. Αντιλαμβάνομαι ότι όταν βάφει με ακριβό βερνίκι τα νύχια της, αυτό την βοηθάει να τραγουδάει καλύτερα, βελτιώνει την απόδοση της σαν επαγγελματίας. Όχι, όμως, κυρία όρνιθα, και μπογιά με ψήγματα από μαύρα διαμάντια. Το παρακάνεις. Το θέλεις το γιαούρτωμα, με μέλι μέσα, έτσι να «πιάσει» καλύτερα επάνω σου.

Μιλάω σοβαρά για την περίπτωση της αλβανικής καταγωγής βρετανίδας τραγουδίστριας. Σέξυ είναι, τρελλή είναι, όλα καλά, όμως όταν ένα δημόσιο πρόσωπο, ένας επαγγελματίας που ζει από τον κόσμο, το παρατραβάει τότε θέλει τις μάπες του, όχι μόνον τη γιαουρτόπιττα στο σημάδι στα νύχια της.

Διαβάστε ακόμα:

Πάρις Χίλτον, μακράν το 1ο νούμερο στη γη