ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Η ΝΑΒΡΑΤΙΛΟΒΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ

 

Η μεγαλύτερη τενίστρια της Ιστορίας είναι η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, αξιοσέβαστη προσωπικότητα του αθλητισμού, κλασική περίπτωση αρρενωπής λεσβίας, δηλωμένης και αμετανόητης. Μετά από ερωτικές απογοητεύσεις  αλλά και δικαστικές περιπέτειες που της στοίχησαν ψυχικά και βέβαια οικονομικά, από τις προηγούμενες σχέσεις της, φαίνεται ότι τελικά βρήκε την γυναίκα της ζωής της. Κάποια Τζούλια Λεμίγκοβα, η γκομενάρα να την πιεις στο ποτήρι, είπε το “Ναι” στην πρόταση γάμου της Ναβρατίλοβα.

Είναι σίγουρο ότι η Ναβρατίλοβα, που γεννήθηκε και “ανδρώθηκε” σαν πρωταθλήτρια στην Τσεχία και πολιτογραφήθηκε Αμερικάνα, δεν θα ήθελε να ήταν γυναίκα. Ο ψυχισμός της και ο εγκέφαλός της είναι ανδρικός. Και όπως λένε οι ειδικοί, η αρρενωπή φυσιογνωμικά ομοφυλόφιλη είναι εξαιρετικά έξυπνη και σαν άνθρωπος ωριμάζει πιο γρήγορα.

Γιατί να μην ήθελε να γεννηθεί άνδρας η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα όταν από πιτσιρίκα ένοιωθε αηδία για τη συνουσία με αγόρι. Όταν έβλεπε κορίτσι ποθητό πάθαινε στύση στην κλειτορίδα της.

Η “αραχνομούνα”, λοιπόν, Ναβρατίλοβα, στα 57 της χρόνια, όπως η ίδια ομολογεί, είχε προετοιμάσει τον εαυτό της και επέλεξε την πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνει την πρόταση γάμου στο αμόρε της. “Ευτυχώς όλα πήγαν καλά...” ανεκοίνωσε περιχαρής η τενίστρια στο twitter. Η Τζούλια, που θα μπορούσε να ήταν κόρη της, είπε το “Ναι”. Καλά στέφανα.

Διαβάστε ακόμα:

Φυσική η Ρούμπυ, πρόστυχη η Ριάνα